”Miiverse naar 3DS is geweldig, zeker in combinatie met Animal Crossing”

Met de komst van de Wii U werd de netwerkdienst Miiverse gelanceerd. Je Mii’s staan voorop en je kan van alles gemakkelijk delen met je vrienden. Nu heeft Satoru Iwata gesproken over Miiverse voor de Nintendo 3DS. Dat zou, volgens de President van Nintendo, geweldig zijn.

Vooral in combinatie met de nieuwe Animal Crossing: New Leaf zou dit geweldig werken. Het maakt het spel nog beter, zo meent Iwata. Hij licht toe:

If there was Miiverse on the Nintendo 3DS it would probably be something amazing. If Miiverse and Animal Crossing were integrated together, we’d have the chance to create something even more awesome than what is going on now.
In hetzelfde interview met het Japanse Nikkei werd ook gevraagd naar de Miiverse-applicatie voor de mobiele platformen, maar hier had Iwata niet veel over te zeggen, behalve dat het wachten niet lang meer zal duren. Iwata:
I can’t make any concrete statements about when it will be available yet, but it won’t be far away.
En het wachten op de nieuwe Animal Crossing? In Japan is de game al een geruime tijd verschenen, maar een exacte releasedatum voor Europa is er helaas nog niet. Voorlopig moeten we het houden op het tweede kwartaal van dit jaar.

 1.   
  lassieman's avatar

  Miiverse lijkt mij ook wel erg handig 😉

 2.   
  firehopper211's avatar

  Prop het in een volgende Firmware Update zou ik zeggen! 😉

 3.   
  toqeer's avatar

  dat lijkt me best wel vet op de 3ds 🙂