Inloggen PSN-account op Bungie.net mogelijk; Destiny naar PlayStation 3?

Bungie heeft haar website Bungie.net sterk verbeterd en nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Zo is het nu niet alleen mogelijk om met je Microsoft-account (of Xbox Live-account) in te loggen, maar ook met je Facebook-, Google- en zelfs PlayStation Network-account. En juist die laatste is erg opvallend te noemen.

Na jarenlang te hebben gewerkt aan de succesvolle Halo-serie, vond ontwikkelaar Bungie het tijd voor iets anders. Zodoende tekende de studio een contract met uitgever Activision en al snel werd Destiny onthuld. Een titel waar we nog altijd weinig van weten, maar bekend is dat het een exclusieve game voor de Xbox 360 zou zijn. De volgende delen zouden wel verschijnen voor de pc en PlayStation 3.

Toch ontstaat er hier nu enige twijfel over. Zo kan je op Bungie.net nu niet alleen met je Microsoft-account inloggen, maar ook met je PlayStation Network-account. Ook je Google- en Facebook-account zijn hier nu ook goed voor, maar vooral inloggen met je PSN-account lijkt ons een opvallende zet van Bungie. Er is dan ook nog niet veel bekend over Destiny en ook de officiële platformen zijn nooit écht bekendgemaakt. Het werd aangenomen dat de game alleen voor de Xbox 360 zou verschijnen, maar hier zou best eens verandering in kunnen komen. Of zou hij worden doorgeschoven naar de volgende generatie Xbox en PlayStation?

Waarop en wanneer Destiny dus echt verschijnt, blijft allemaal speculatie en voor nu kunnen we niets anders dan afwachten op meer informatie. Zo af en toe brengt Bungie een afbeelding naar buiten, maar veel weten we dus nog niet. Hopelijk meer op de komende E3, want het is zeker een titel om in de gaten te houden.

 1.   
  Fox's avatar

  Zou de PS3 nu eindelijk goeie games krijgen 😛 ?

 2.   
  Ika Q's avatar

  Fox schreef, "Zou de PS3 nu eindelijk goeie games krijgen 😛 ?"

  PS3 heeft imo altijd de betere games gehad 😛