Mogelijk retail release voor eerste twee Borderlands 2 DLC-paketten onderweg

Borderlands 2 heeft alweer twee pakketten met downloadable content mogen ontvangen. Ook de derde DLC, genaamd Sir Hammerlock’s Big Game Hunt, is onderweg en verschijnt op 15 januari. Het lijkt er op dat 2K nog meer plannen met de al verschenen extra content heeft. Op het Australische Classification Board is een vermelding van een Borderlands 2 DLC Double Pack verschenen. Deze verzameling moet de eerste twee DLC-paketten bevatten, dat zijn natuurlijk Captain Scarlett and Her Pirate’s Booty en Mr. Torgue’s Campaign of Carnage, en zal als een retail disc in de winkels verschijnen. De Australische organisatie wist ook nog aan te geven dat dit om een multiplatform release gaat. Er is dus in ieder geval te verwachten dat de verzameling op de Xbox 360 en PlayStation 3 zal verschijnen.

2K heeft het Double Pack nog niet officieel aangekondigd en het is dus nog niet duidelijk of deze ook daadwerkelijk gaat verschijnen, in Nederland verkocht zal worden en voor welke prijs de verzameling over de toonbank zal moeten gaan. Ook is het niet duidelijk waarom de derde DLC niet aan de verzameling wordt toegevoegd. Mogelijk zijn er plannen voor nog een tweede Double Pack?

  1.   
    NoFearz's avatar

    Season Pass is goedkoper :p

  2.   
    fdennis's avatar

    Dennk dat het beter is om nog even te wachten deze game te kopen totdat je over een halfjaartje een Borderlands 2 krijgt met alle dlc pakketten. Deze game lijkt mij overigens wel heel vet.