Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Battlefield 3 End Game Teaser Trailer

Gisteren gaf DICE de eerste informatie over de laatste DLC van Battlefield 3: End Game. Zo zal de uitbreiding onder andere motoren en Capture the Flag brengen. Deze teaser bevat de eerste bewegende beelden van End Game.

  1.   
    PS4owner's avatar

    AWSOME !!!! super vet dirt bikes FTW

  2.   
    Coldkiller_NL's avatar

    Ziet er goed uit, maar ik dacht dat dit een premium exclusive video was.

  3.   
    triggermike's avatar

    ok, dat is vet! Ik vraag me wel af od dat het enige is dat de pack te bieden heeft?

  4.   
    Goldcobra's avatar

    Kan niet wachten! En zoals @Coldkiller_NL ook al zei: ik dacht dat dit een premium exclusive video was?

  5.   
    Goldcobra's avatar

    triggermike schreef, "ok, dat is vet! Ik vraag me wel af od dat het enige is dat de pack te bieden heeft?"

    Nope. Er komen vier nieuwe maps, nieuwe ”wapens” (kan dus van alles zijn), en het klassieke capture the flag komt als het goed is ook weer terug. Waarschijnlijk komen er trouwens ook nog meer nieuwe voertuigen.

  6.   
    fdennis's avatar

    Ziet er erg leuk uit het enige probleem wat ik heb met Battlefield is de aantal kogels dat je op 1 gast moet pompen om die dood te krijgen. Zo sta je soms recht voor iemand met een shotgun schiet je 1x en blijft ie soms leven en met een machine geweer heb je ook een kogel 7/8 nodig om 1 iemand dood te krijgen. Sniper als het geen headshot is 2 schoten. Dat is eigenlijk ook het enige wat me tegenhoud om dit te spelen want voor de rest is dit gewoon een uitstekend spel en met die motors brengt toch wel een hele leuke vernieuwing.

  7.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ik begrijp je volkomen, ik zit met het zelfde probleem. Daarom speel ik hoofdzakelijk hardcore, daar komt het gelukking niet veel voor. Heb een groter hekel tot men een server kan aanpassen, zo kon ik in veel servers geen recon spelen of krijg je steeds misselijke berichten in je beeld als iemand neer wordt gestoken of als iemand meerdere mensen neerschiet.

  8.   
    See4urSelf's avatar

    Oh JA! Laat maar komen 🙂 Wat mij betreft kan BF3 nog een aantal jaar mee als ze zo frequent map packs blijven uitgeven 🙂

  9.   
    Gunrunner120's avatar

    die dirt bikes zijn echt vet

  10.   
    See4urSelf's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Ik begrijp je volkomen, ik zit met het zelfde probleem. Daarom speel ik hoofdzakelijk hardcore, daar komt het gelukking niet veel voor. Heb een groter hekel tot men een server kan aanpassen, zo kon ik in veel servers geen recon spelen of krijg je steeds misselijke berichten in je beeld als iemand neer wordt gestoken of als iemand meerdere mensen neerschiet."

    Misschien moet je dan onze eigen server is proberen 🙂

    http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/b16e20dd-c923-4f96-98a6-26f8e575b32d/GNC-GamersNET-nl-Aftermath-Gaming-Solutions-com/

  11.   
    Mr Sonic's avatar

    Hele vette trailer.

  12.   
    -B9D7L-'s avatar

    Ziet er wel vet uit maar hoeveel moet het kosten?

  13.   
    MistWalker's avatar

    Heel vet! en weeral wat meer variatie. 😆