‘Battlefield 3 wordt geremastered’

Hoewel het er alle schijn van heeft dat de volgende Battlefield-iteratie zich gaat afspelen in de moderne tijd, lijkt er nog een Battlefield-game op komst.

Met de komst van Battlefield V, Battlefield 1 en Battlefield Hardline leek het er lange tijd op dat de hoogtijdagen voor DICE waren afgelopen. De glorieuze tijd vond voornamelijk plaats met de release van Battlefield Bad Company 2 tot en met de fixes van Battlefield 4.

Nu heeft het er echter alle schijn van dat DICE wilt terugkeren naar die gloriedagen. Volgens Daqarie, een insider die voorheen ook al correct informatie over Battlefield 1 en Battlefield V verstrekte, zou een remaster voor Battlefield 3 in de maak zijn.

Deze remaster zou, net als de remaster van Call of Duty Modern Warfare, gelijktijdig moeten releasen met een ander Battlefield-project. Het lijkt nog maar een kwestie van tijd voordat we daadwerkelijk informatie van Electronic Arts zullen krijgen over dit project, mogelijk al tijdens de EA Play Live op 18 juni. Wanneer die tijd komt, zie je het gauw genoeg verschijnen op Gamersnet.

 1.   
  mmx's avatar

  Bf3 en bf6 tegelijk dat word een feest

 2.   
  Thomaat1's avatar

  Yaaay, remaster #4736328513

 3.   
  Thijs.'s avatar

  @Thomaat1:

  Wat een gek antwoord. Een remaster is nooit verkeerd. Dat jij een spel evt. niet leuk vind wil niet zeggen dat een remaster overbodig is. BF3 was volgens velen een van de betere battlefield games. Het is helemaal niet zo’n gekke keuze vanuit EA. Mochten ze de remaster inderdaad goed doen dan ben ik er sowieso bij!

  OT: Heel tof, hopelijk releasen ze een remaster eerder dan BF6. Het lijkt me zonde om de community op te splitsen over twee games.

 4.   
  BozeBever's avatar

  @Thijs.: Een remaster is an sich niet verkeerd. Maar door het succes van Remasters (en het geld dat daarmee gemoeid gaat), pushen publishers ontwikkelaars in het doen van niet-creatieve productie. Je bent immers je eigen werk aan het kopieren/oppoetsen. Dus ja, dit is wel een slechte ontwikkeling voor de sector in het algemeen. Ik snap @thomaat1 wel

 5.   
  Papachico's avatar

  @BozeBever:

  Ben het ook wel eens hiermee. Een remaster is niet slecht maar damn.. er komen teveel remasters uit. Ik zie liever een nieuw deel of compleet nieuwe game. Dit is gewoon braindead geld verdienen.

 6.   
  mmx's avatar

  @Papachico: helemaal waar