Hitman: Absolution nieuwe ‘deal of Christmas’ op het PlayStation Network

Voor de volgers van de ’12 deals of Christmas’ op het PlayStation Network zal het niet als verrassing komen dat er vandaag weer een nieuwe aanbieding is. De echte kenners wisten wellicht zelfs al dat het Hitman: Absolution zou worden die in de aanbieding is, doordat ze Agent 47 herkenden aan zijn silhouet. Door deze nieuwe aanbieding betaal je nu tijdelijk 29,99 voor de game met de kale sluipmoordenaar. PlayStation Plus-leden krijgen ook ditmaal een extra korting, zij betalen 25,49 euro.

Zoals gebruikelijk bij de ’12 deals of Christmas’ is ook de Hitman-aanbieding tijdelijk. Je hebt tot morgenavond 23.59 uur, mocht de wereld dan nog bestaan, om de knoop door te hakken en het spel aan te schaffen.

Heb je geen PlayStation 3, maar wel een PC die geschikt is voor games? Wees dan niet getreurd, bij de Steam Christmas Sale is het spel voor 24,99 te krijgen.

  1.   
    fdennis's avatar

    Vond het al niet zo’n beste spel en nu heb ik ook nog is 25 euro teveel betaald:(. Denk dat we volgend jaar goed mogen uitkijken wat we kopen want er zijn wel erg veel goeie titels binnen 3 maanden in de aanbieding.