Steam midweek madness bevat complete Hitman-serie

Het is weer tijd voor de midweek madness op Steam! Midweek madness is een actie van Steam waar wekelijks gigantische aanbiedingen de revue passeren. Deze week zet Steam de Hitman-collectie in het zonnetje. De prijs van Hitman Absolution is verlaagd naar vijf euro, daarnaast is er nog de mogelijkheid om de complete Hitman-collectie voor negen euro op te pikken. Deze bundel bevat Hitman Absolution, Hitman 2: Silent Assassin, Hitman: Blood Money en Hitman: Codename 47.

De andere aanbieding van de Steam midweek madness is de indiegame Dawn of Fantasy: Kingdom Wars. De prijs van dit spel is van negentien euro gezakt naar minder dan vijf euro. Bezoek Steam voor meer informatie.

 1.   
  Hitman047's avatar

  Dat is dus niet de complete Hitman-serie. 😳

  Hitman: Contracts is sinds deze week wél beschikbaar op steam (het heeft even geduurd), maar maakt geen deel uit van de midweek-madness en is dan ook niet in de aanbieding.

  Contracts zit ook niet in de Hitman-collection. Je zult hem dus apart aan moeten schaffen.

 2.   
  Cooky-NL's avatar

  Nice! Hitman: Absolution maar weer gekocht.. 😆

 3.   
  Alfa Warrior's avatar

  Dit nieuwtje komt ook echt op de een na laatste dag.

 4.   
  3333/3333's avatar

  Aanbieding is inderdaad sinds maandag al geldig.

  Maar jammer dat Contracts niet in de deal zit, die game heeft nu ook eindelijk widescreen support en is nu zeker de aankoop waard. Met korting zou nog mooier zijn.

 5.   
  JV0472's avatar

  Dan ook maar eens absolution aangeschaft