GameGadgets: Portal Gun en Far Cry 3 Vaas-beeldje

Als er iets is wat gamers vet vinden (buiten games uiteraard) dan zijn het wel gadgets. In de wekelijkse rubriek GameGadgets komt de meest uiteenlopende merchandise aan bod, van actiefiguren tot USB-sticks en van USB-sticks tot broodroosters. Elke week behandelen twee opvallende, handige, mooie of simpelweg supervette gadgets. Vandaag staan een Portal Gun en een Vaas Montenegro-beeldje in de spotlight.

Miniature Replica Portal Gun
De simpele technologie op onze aardkloot is nog niet ver genoeg gevorderd om een volwaardige Portal Gun te ontwikkelen. Gelukkig komt de Amerikaanse website ThinkGeek met een mooi alternatief: een replica van de Portal Gun. Dit apparaatje ziet er hetzelfde uit als het origineel en klinkt ook nog eens identiek; het enige verschil is dat je er geen portalen mee kunt schieten. Ach, een mens kan nou eenmaal niet alles hebben.

Verkrijgbaar bij: ThinkGeek
Prijs exclusief verzendkosten: 59,99 dollar (circa 46 euro)

Vaas Montenegro-beeldje
Vaas Montenegro, de krankzinnige slechterik uit Far Cry 3, heeft binnen korte tijd de harten van vele gamers veroverd. Met zijn speech over insanity zette hij zichzelf begin dit jaar op de kaart en sindsdien is hij een fenomeen binnen de game-industrie. Voor de liefhebbers heeft Ubisoft een toffe figurine uitgebracht. Dit 16 centimeter hoge beeldje is gemaakt van plastic en toont Vaas in zijn iconische houding. De prijs valt erg mee, dus voor echte Far Cry 3-fans is er weinig reden om dit insane beeldje niet je collectie toe te voegen.

Verkrijgbaar bij: Game Mania
Prijs: 29,98 euro

 1.   
  Daan's avatar

  Die Vaas vind ik een beetje mislukt qua hoofd. ๐Ÿ˜†

 2.   
  Talska's avatar

  vindt ik weer wat ver gaan maar vooruit, voor mensen die euro,s aan hun boom zien groeien is het een mee pakkertje ๐Ÿ™‚

 3.   
  Gunrunner120's avatar

  better reward than cake lol ๐Ÿ˜†

 4.   
  Jarek's avatar

  Talska schreef, "vindt ik weer wat ver gaan maar vooruit, voor mensen die euro,s aan hun boom zien groeien is het een mee pakkertje ๐Ÿ™‚ "

  Of voor verzamelaars. ๐Ÿ˜›

 5.   
  Coldkiller_NL's avatar

  Dat Vaas beeldje ziet er echt goed uit!

 6.   
  RenevdGijp's avatar

  Die Portal gun is echt vet.

 7.   
  svenysven's avatar

  Die Portal gun ziet er echt vet uit!