Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Company of Heroes 2 Multiplayer Gameplay

Bovenstaande video toont bijna twee minuten aan multiplayer gameplay van Company of Heroes 2. Benieuwd naar Wouters ervaringen met de multiplayer? Lees dan snel zijn hands-on!

 1.   
  Fox's avatar

  Ziet er goed uit, hoop dat het niet de laaste game is van THQ ๐Ÿ˜ณ

 2.   
  Gunrunner120's avatar

  Met zulke games kan THQ zichzelf nog redden ๐Ÿ˜›

 3.   
  fdennis's avatar

  Nog steeds geen antwoord op hoeveel factions erin zitten en welke het precies zijn. Deze trailer laat iig zien dat Wehrmacht weer terug is + Rusland wat natuurlijk geen verrassing is. Hoop echt zo dat de britten er ook weer inzitten.

 4.   
  Wouter's avatar

  fdennis schreef, "Nog steeds geen antwoord op hoeveel factions erin zitten en welke het precies zijn. Deze trailer laat iig zien dat Wehrmacht weer terug is + Rusland wat natuurlijk geen verrassing is. Hoop echt zo dat de britten er ook weer inzitten. "

  Twee facties. Russen en Duitsers. Waarschijnlijk weer nieuwe facties in DLC of expansions ofzo.

 5.   
  Coldkiller_NL's avatar

  Ziet er goed uit!

 6.   
  irapi's avatar

  Ziet er vet uit, mis alleen de vernieuwing tot nu toe een beetje. Ze laten steeds heel leuk het door het ijs zakken van tanks zien en het over hekjes springen van soldiers, maar voor de rest niet veel nieuws te zien naar mijn mening ๐Ÿ˜ณ .

 7.   
  HellViperX's avatar

  irapi schreef, "Ziet er vet uit, mis alleen de vernieuwing tot nu toe een beetje. Ze laten steeds heel leuk het door het ijs zakken van tanks zien en het over hekjes springen van soldiers, maar voor de rest niet veel nieuws te zien naar mijn mening ๐Ÿ˜ณ ."

  ja, inderdaad… daar zit wat in ๐Ÿ™„