Rockstar wil alle GTA-steden in één wereld

Leslie Benzies, president van Rockstar North, heeft in een interview laten weten graag één grote wereld te maken met daarin alle steden uit de Grand Theft Auto-serie. Vliegen van Los Santos naar Vice City en door naar Liberty City? Als het aan Benzies ligt gaat het gebeuren:

Of course at some point we would like to have one big world containing all our cities and let the player fly between them and revisit their favorite areas, and in that context reimagining Vice City would be very interesting.
Ook ging Benzies nog in op het toenemende aantal Rockstar-games dat naar een mobiel platform geport wordt. Er kunnen nog meer ports komen, maar ook geheel nieuwe IP’s zijn een optie:
Also the power of mobile technology is increasing so rapidly it is hard to imagine the kind of games we could be releasing for them in years to come. Whether these are repurposed versions of existing games or entirely new IPs I couldn’t say, but if you look at Chinatown Wars you can see that we are always up for the challenge of designing games for new technologies and making the most of all their features, not just their processing power.
Volgend jaar kunnen we in elk geval alvast terug naar een nieuwe versie van Los Santos in Grand Theft Auto 5.

  1.   
    Remco_MUFC's avatar

    ben benieuwd of dit ooit zal gebeuren, overigens vind ik persoonlijk dat Vice city toch de beste stad nog is. 🙂

  2.   
    HashtagMcSwag's avatar

    Met san fierro en las venturas?

  3.   
    soldierarjan's avatar

    Ik denk als je al die steden samenvoegd dat de wereld veel en veel te groot word met reizen hele tijd dan na de missie toe en in de missie zelfs.

  4.   
    mmx's avatar

    Ik denk als je al die steden samenvoegd dat de wereld veel en veel te groot word met reizen hele tijd dan na de missie toe en in de missie zelfs.

    Goed gezegd ik ben het hier wel mee eens

  5.   
    IyanHarm's avatar

    Lijkt me toch moeilijk haalbaar?

  6.   
    Neolite's avatar

    Op de huidige consoles wel ja… 🙄

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    soldierarjan schreef, "Ik denk als je al die steden samenvoegd dat de wereld veel en veel te groot word met reizen hele tijd dan na de missie toe en in de missie zelfs."

    Je zal dus geen missie lijkt me hebben vanuit vice city naar san adreas, Er staat dus ook dat je gaat vliegen dan naar die steden toe dus dan zal het reizen sowieso mee vallen (Dat vliegen zal je dan denk ik niet zelf doen met groot vliegtuig maar zal zijn instappen vliegtuig vliegt weg en je land ergens anders) .
    En misschien als je klaar ben in de stad dat je er zelf heen kan vliegen.

    Het lijkt me dus echt wel vet alleen 1ne kant erg onlogisch aangezien het allemaal een ander tijdperk is, Aan de 1ne kant zou het als nog kunnen lijkt me ook echt wel vet maar gebeuren denk ik niet.

  8.   
    PS4owner's avatar

    nou het is best een leuke gedachte dat je zo van de ene stad naar de andere kan reizen. en qua laadtijden is dat misschien een beetje to much.

    maar ook met AC3 watveel verschillende gedetailleerde werelden heeft zijn de laadtijden om daar tussen te reizen ook niet zo lang dus misschien als ze het goed doen en pas doen op de volgende generatie consoles zou het misschien kunnen werken, ben in ieder geval benieuwd.

  9.   
    Coldkiller_NL's avatar

    soldierarjan schreef, "Ik denk als je al die steden samenvoegd dat de wereld veel en veel te groot word met reizen hele tijd dan na de missie toe en in de missie zelfs."

    Ik ben het hier mee eens, maar van de ene kant zou het ook wel leuk zijn als er meerdere steden zijn.

  10.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Wowwwwwwwwwww. 😮 w Wel ik heb het alle vertrouwen in als iemand het (goed) kan dan is het wel R*! Dat gaan ze ook zeker en vast doen op de volgende generatie consoles.

  11.   
    BartjeZ's avatar

    zou wel haalbaar zijn maar wel op next gen console

  12.   
    Sem_The_Man's avatar

    Eindelijk eens een echt goed idee! 😆

  13.   
    lassieman's avatar

    Dit zou wel heel vet kunnen zijn. Dan moeten ze het wel goed aanpakken, maar het zou echt nice zijn als je naar al die steden kan.

  14.   
    -B9D7L-'s avatar

    En voor wanneer wil hij dat?

  15.   
    studio dewolf's avatar

    Ik zou graag nieuwe steden buiten VS.

  16.   
    segin's avatar

    Het zou kunnen dat je dan met het vliegtuig naar andere steden reist. Maar alle steden op één dvd zie ik niet gebeuren. Hiervoor zou het simpelweg te groot zijn. Wat wel een mogelijkheid is: het wisselen van de dvd. Dus als je van stad A naar B gaat, dan wissel je de dvd. Maar je gaat uiteraard wel verder met het personage, verhaal, missie et cetera.

  17.   
    toqeer's avatar

    dit wil ik dan ook wel zien word wereld dan niet te groot 🙂

  18.   
    Goldcobra's avatar

    Hoop dat ze dat waar kunnen maken!

  19.   
    MaxDamage_NL's avatar

    Met bluray schijfjes en SSD’s in de volgende generatie consoles zou dit best mogelijk zijn.

  20.   
    firehopper211's avatar

    Dit klinkt misschien een beetje ongepast, maar het zou bijvoorbeeld wel kunnen werken voor een GTA MMO. 😳

  21.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    Wat vet zou zijn is als je begint als rookie bij een criminele organisatie en uiteindelijk ‘the don’ worden van de organisatie en zo een crimineel netwerk op kan zetten. maar als je kijkt wat een ontwikkelingen GTA al heeft doorstaan vanaf 1 is er zoveel veranded

  22.   
    NoFearz's avatar

    Ik ben benieuwd, als er maar fast travel mogelijkheden zijn :p

  23.   
    svenysven's avatar

    Dat lijkt mij wel mega cool!

  24.   
    Zannaza's avatar

    Lijkt me verschrikkelijk awesome. De meeste kennen de mappen wel uit hun hoofd, dus het is lekker makkelijk om dingen op te zoeken.

  25.   
    Eichmann's avatar

    oftewel , dat word geen andere game meer spelen tot die verveeld , en dat gaat heel lang duren , maarja eerst maar eens gta 5 uitbrengen en de volgende ontwikkelen.

  26.   
    Wurmo 2000's avatar

    Super vet!! :lol:Het is natuurlijk ook onmogelijk om die in een te krijgen.Maar dan krijg je ook alle diverse gemeenschappen in een game 😆 nice!!