GN Poll: Ga jij een Wii U kopen?

De game-industrie staat niet stil, waardoor gamers op elk moment van de dag genoeg gespreksmateriaal hebben. Maar net als elk organisme dat gezegend is met een brein verschillen gamers vaak van mening, dus discussiรซren ze heel wat af. Elke twee weken geeft GamersNET al die mensen de mogelijkheid om zich helemaal uit te leven en hun ongezouten, ongecensureerde en keiharde mening te geven over een nieuwe poll, zelfs al mondt dit soms uit in felle discussies waarbij bloed niet wordt geschuwd. Maar eerst blikken we even terug op de poll van 29 oktober, om te kijken welke partij deze keer de overhand had.

De GamersNET Clan heeft al meerdere Battlefield 3 toernooien georganiseerd voor PC-gamers, maar door technische problemen hebben evenementen op de consoles helaas nog nooit plaatsgevonden. Bij GNC-toernooien game je niet alleen samen, maar ook tegen bezoekers van GamersNET. Deze evenementen zijn bedoeld voor mensen die het simpelweg leuk vinden om te gamen met bezoekers van GN, maar degenen die het beste presteren kunnen ook leuke prijzen verwachten. Wij vroegen jullie via de poll of jij mee zou doen aan een toernooi op de consoles en toen bleek dat bijna de helft van de stemmers hier wel voor te porren is. Toch liet het overgrote deel weten geen behoefte te hebben aan een dergelijk evenement. Een greep uit jullie reacties:

Steelpartyhat:

Ik zou heel graag een toernooi willen doen. Leuk toernooitje Halo is altijd leuk. Of bijvoorbeeld GNC oud tegen GNC nieuw, of GNC Vs de rest.
UncreatedKoen:
Ik zou zeker mee doen als het een Halo toernooi was bijvoorbeeld. Call of Duty ook alleen die haal ik niet meteen op de release. Gears of War 3 ben ik sws van de partij! Dus als jullie dat organiseren ik wil graag van de partij zijn!
RenevdGijp:
Ik zou graag een Fifa toernooi doen met GN bezoekers, alleen het werkt zo lastig online, in een fysieke ruimte ofzo iets gaat het veel makkelijker!

Nieuwe stelling
Aanstaande vrijdag is het langverwachte moment eindelijk daar: de Wii U ligt in de Europese winkels. De console heeft de afgelopen maanden heel wat kritiek te verduren gehad, maar ondanks dat hebben we ook ontzettend veel positieve berichten gehoord. Ben jij al overtuigd en ga je het apparaat kopen, of komt deze console jouw huis niet in? Laat het ons weten!

Ga jij een Wii U kopen?

Laat het ons weten door op de poll te stemmen en vergeet niet hieronder een reactie achter te laten. Misschien verschijnt jouw mening dan over twee weken wel in het volgende GamersNET Poll-artikel! Alvast bedankt voor het stemmen, wij zijn benieuwd naar de uitslag.

  1.   
    mmx's avatar

    Ik koop gegandeerd geen Wii U ik wacht op de nieuwe Sony en Xbox consoles .

  2.   
    alighttrunks's avatar

    Jawel, Ik kan niet wachten ๐Ÿ™‚

  3.   
    soldierarjan's avatar

    Ik koop geen wii u ik wacht zelf op de nieuwe ps4 de exclusieve games vind ik leuker op playstation en de diensten zijn ook een stuk beter.

  4.   
    TheMessenger's avatar

    Nee, ik vind game meer op de PC

  5.   
    tijn80's avatar

    Nee, ik ben een groot fan van Zelda en Metroid en heb ook alle consoles tussen NES en Wii, maar de Wii U sla ik over. Ik ben absoluut geen fan van gadgets bij consoles en heb liever een controller in mijn handen dan een zwaaistaaf. De Wii U-controller lijkt me wel grappig, maar ik weet van mezelf dat ik me er op een gegeven moment aan ga irriteren. De Wii heeft als manco dat er een overdaad aan prutgames zijn, in tegenstelling tot kwaliteitgames. Ook vind ik de specs tegenvallen en ben ik bang dat zodra de PS4 en XBox 720 uitkomen, Nintendo weer achter de feiten aan gaat lopen.

  6.   
    Danielle.k's avatar

    Me ouders spelen graag op de Wii en ik heb me vader al horen spreken over een Wii-U dus denk dat hij hier thuis er wel gaat komen.

  7.   
    evita's avatar

    sowieso, ooit. Maar ik probeer aan de verleiding te weerstaan nu en wacht tot er een Zelda verschijnt. Dan ben ik sowieso weer ingepalmd.

  8.   
    mmx's avatar

    Nee, ik ben een groot fan van Zelda en Metroid en heb ook alle consoles tussen NES en Wii,

    Ook al zo een verzamelaar net als ik maar ik wil dit zeggen dat ik nog steeds de beste Zelda ooit op de good old snes vond ๐Ÿ™‚ B.t.w. ik heb die oude snes nog steeds ๐Ÿ˜›

  9.   
    tijn80's avatar

    mmx schreef, "

    Nee, ik ben een groot fan van Zelda en Metroid en heb ook alle consoles tussen NES en Wii,"

    Ook al zo een verzamelaar net als ik maar ik wil dit zeggen dat ik nog steeds de beste Zelda ooit op de good old snes vond ๐Ÿ™‚ B.t.w. ik heb die oude snes nog steeds ๐Ÿ˜›

    Inderdaad. Heb hem zelfs nog aangesloten staan ๐Ÿ˜‰

  10.   
    lassieman's avatar

    Ik ben zeker niet van plan om een WiiU te kopen, als ik een nieuwe console koop wil ik toch ook dat het grafisch mooi is. Dat is ook een van de redenen dat ik nu PC game, maar de Wii loopt nu al achter op dit gebied. Dat vind ik erg jammer, ook denk ik niet dat die nieuwe gamepad genoeg toe kan voegen.

  11.   
    toqeer's avatar

    zeker niet nadat ik weet dat je 15 seconden moet wachten voor
    dat je in het menu bent op de wii u echt zo traag

  12.   
    Goldcobra's avatar

    Nah, ik wacht wel op de next gen consoles

  13.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    mmx schreef, "Ik koop gegandeerd geen Wii U ik wacht op de nieuwe Sony en Xbox consoles ."

    Helemaal eens met bovenstaande de Playstation 4 om exact te zijn.
    Plus het is nog niet echt naar mijn mening een hardcore console.

  14.   
    Sympharion's avatar

    Goldcobra schreef, "Nah, ik wacht wel op de andere next gen consoles"

    Fixed. ๐Ÿ˜‰

  15.   
    Sympharion's avatar

    Ik koop een Wii U zodra die uitkomt. Ik heb hem al in pre-order staan en ik kan niet wachten totdat de Wii U uitkomt. Ik ben wel toe aan de volgende generatie, en gelukkig begint die vrijdag al! ๐Ÿ™‚

  16.   
    Sub-Zeuro's avatar

    Sympharion schreef, "Ik koop een Wii U zodra die uitkomt. Ik heb hem al in pre-order staan en ik kan niet wachten totdat de Wii U uitkomt. Ik ben wel toe aan de volgende generatie, en gelukkig begint die vrijdag al! :)"

    Ik kan ook niet wachten, moet zo’n multifunctioneel systeem in mijn huis hebben. Maar hoop wel op wat meer/echte hardcore game exclusives van Nin(ja)tendo. ๐Ÿ™‚ Die laten zien waar de Wii U echt tot in staat is…

  17.   
    Sub-Zeuro's avatar

    toqeer schreef, "zeker niet nadat ik weet dat je 15 seconden moet wachten voor
    dat je in het menu bent op de wii u echt zo traag"

    Kan me bijna geen slomere console voorstellen dan de PS3 is. Zooo schandalig traag…Bij de Wii U is het geval dat het nog in beginfase zit…updates zullen er gauw volgen zodat de Wii u echt gaat schijnen. ๐Ÿ™„

  18.   
    toqeer's avatar

    Dinorider schreef, "

    ”toqeer” schreef, "zeker niet nadat ik weet dat je 15 seconden moet wachten voor
    dat je in het menu bent op de wii u echt zo traag"

    Kan me bijna geen slomere console voorstellen dan de PS3 is. Zooo schandalig traag…Bij de Wii U is het geval dat het nog in beginfase zit…updates zullen er gauw volgen zodat de Wii u echt gaat schijnen. ๐Ÿ™„ "

  19.   
    toqeer's avatar

    toqeer schreef, "

    ”Dinorider” schreef, "[quote=”toqeer”].."

    Kan me bijna geen slomere console voorstellen dan de PS3 is. Zooo schandalig traag…Bij de Wii U is het geval dat het nog in beginfase zit…updates zullen er gauw volgen zodat de Wii u echt gaat schijnen. ๐Ÿ™„ "

    [/quote]

    sorry hoor maar ik weet niet wat jij hier lult ps3 is echt niet sloom hooguit
    7 seconden ofz voordat het opgestart is en dat zeg je ook alleen maar om de wii u te verdedigen
    niet dat ik hem echt slecht vind ofz ๐Ÿ˜›

  20.   
    fabiankok's avatar

    Ben persoonlijk nooit echt pro-nintendo geweest (afgezien van de handhelds, die zijn allemaal versleten), en de WiiU komt ook zeker niet binnen bij mij. Ik krijg totaal niet het ‘next-gen’ gevoel erbij, en ik zie de console dan ook vooral als een late ‘current-gen’, hoewel dit vooral een gevoelskwestie blijft (en er zullen er zat zijn die het niet met me eens zijn). Ik heb ook, zoals hierboven al eerder vermeld, het gevoel dat Nintendo al heel snel achter gaat lopen wanneer de ‘echte’ next-gen consoles op de markt verschijnen, en dat ze dan weer achter de feiten aan zullen hobbelen. Ik stop mijn geld liever in de nieuwe PC die ik ga bouwen, dat zie ik als een betere investering aangezien PC-gaming ook weer in een bloei periode zit (en heb persoonlijk weinig vertrouwen in de consoles die de volgende generatie gaat brengen).