Wii U plus één game wél winstgevend

Nintendo maakt al winst als je één extra spel aanschaft bij de Wii U. Deze uitspraak doet Reggie Fils-Aime in een interview met Mercury News. Hij laat hierbij niet weten of het om first- of third party titels gaat. De exacte winstmarges zijn niet bekend. Dit betekent echter dat de Wii U niet ver onder de productieprijs in de winkel ligt.

Het is alsnog de eerste keer dat Nintendo een nieuwe spelcomputer met verlies verkoopt. Bij de Nintendo 3DS gebeurde dit eerder ook wel, echter gingen daar stevige prijsverlagingen aan vooraf. Daarnaast was deze handheld destijds al een halfjaar op de markt. Over iets meer dan een week ligt de Wii U in de schappen.

  1.   
    WarfailZ's avatar

    das toch juist goed? Maar ik vraag me af of deze wii net zo makkelijk te softmodden is als de vorige, anders krijg je weer piraterij

  2.   
    Sympharion's avatar

    WarfailZ schreef, "das toch juist goed? Maar ik vraag me af of deze wii net zo makkelijk te softmodden is als de vorige, anders krijg je weer piraterij
    "

    Inderdaad. Ik hoop dat de Wii U niet zo makkelijk om te bouwen is. Als je nu naar de 3DS kijkt lijkt de beveiliging van Nintendo nu in orde. De 3DS is namelijk ook nog niet gekraakt waardoor je er gedownloadede spellen mee kan spelen (op een heel omslachtige manier na).

  3.   
    toqeer's avatar

    wel beter voor de wii u maar ik denk niet dat hij zo makkelijk is te ombouwen als ze die beveiliging die
    ze bij de 3ds hebben als ze nou ook zoiets verzinnen voor wii u hoop niet dat hij omtebouwen is

  4.   
    ReinsNL's avatar

    Zombiu u zit bij het limiited Zombiu pakket (duuhh 😀 )

    Maar ik heb nog 3 titels op het oog, maar deze bestel ik via de Eshop krijg dan 10 % per game terug.