GN Tijdmachine: God of War-ontwikkelaar: PSP was vanaf begin af aan al gedoemd (2010)

In onze rubriek GN Tijdmachine blikken we terug op het verleden. Elke zondag zetten we onze tijdmachine aan en keren we een aantal jaar terug in de tijd, om te kijken wat er toen zoal gebeurde in de wereld der videogames. Deze week nemen we jullie mee naar 18 november 2000.

God of War-ontwikkelaar: PSP was vanaf begin af aan al gedoemd

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Klik hier voor het nieuwsbericht uit 2010

18 november 2012
Het is jammer om te zien dat de PlayStation Vita – in dit bericht nog PSP2 genoemd – hetzelfde lot lijkt te ondergaan als zijn voorganger. Net als de PSP kampt de Vita momenteel met een chronisch gebrek aan AAA-titels die de aanschaf van het apparaat rechtvaardigen. De laatste maanden gaat het de goede kant op met spellen als LittleBigPlanet en Need for Speed: Most Wanted, maar helaas blijken potentiële toppers – zoals Assassin’s Creed: Liberation en Call of Duty: Black Ops Declassified niet zo revolutionair als verwacht. Laten we hopen dat ook de Vita uiteindelijk nog gered wordt door enkele AAA-games (zoals de PSP ooit gered werd door GTA en God of War), want dat kan de handheld goed gebruiken.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Verluci's avatar

  helaas hadden ze wel deels gelijk…

 2.   
  Neolite's avatar

  Dat van de PSVita roep ik al sinds dat hij aangekondigd is en er waren een heleboel op GN die dat niet met mij eens waren.

 3.   
  Fox's avatar

  Eigenlijk is de enige die een goede handheld kan uitbrengen is Nitendo. De rest is gewoon automatisch gedoemd.

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  Fox schreef, "Eigenlijk is de enige die een goede handheld kan uitbrengen is Nitendo. De rest is gewoon automatisch gedoemd."

  Ja op zich wel ik vind de ps vita op het moment ook nog gedoemd, Er is letters niks boeiends op te vinden alleen Uncharted de rest kan je op alle andere consoles ook spelen zelfde games.
  Er zijn gewoon geen spellen weer en dat vind ik gewoon zonde van mooi ding.

 5.   
  WarfailZ's avatar

  voor mij was de psp een multimedia apparaatje…