Halo 4 komt met monsterlijke statistieken; in totaal 31 miljoen uur gespeeld

Halo 4 is nog maar tien dagen uit en heeft nu al monsterlijke statistieken op zijn naam staan. Statistieken waar veel andere ontwikkelaars en uitgevers alleen maar van kunnen dromen.

Zo hebben iets meer dan 1 miljoen gamers de campaign binnen vijf dagen uitgespeeld, maar slechts zes procent heeft dit gedaan op het hoogste niveau: Legendary. In deze vijf dagen is de game in totaal 31.4 miljoen uur gespeeld. Waarvan de helft, zo’n 16 miljoen uur, is gespendeerd in de multiplayer. Dit heeft geleid tot 4.590.416.258 kills.

De overige uren zijn niet alleen gespendeerd in de campaign, maar ook in de nieuwe Spartan Ops-modus. Helaas niet meer dan 1.9 miljoen uur, terwijl de campaign 13.5 miljoen uur is gespeeld. In totaal zijn er 43.335.060 achievements ontgrendeld en natuurlijk stijgen al deze statistieken met de minuut. Halo 4 is momenteel de meest gespeelde game op Xbox Live, alhoewel we nog geen lijst binnen hebben sinds Call of Duty: Black Ops II is verschenen.

 1.   
  Blackeagle020's avatar

  Wouw dat is wel heel veel πŸ™‚

 2.   
  dexter2's avatar

  πŸ˜• teveel cijfers πŸ˜•

 3.   
  sthij's avatar

  Zeker verdiend. πŸ™‚

 4.   
  SN0WIE's avatar

  Deze cijfers gaan nog veeeeeel hoger oplopen πŸ˜†

 5.   
  Talska's avatar

  Leuk πŸ™‚ al is het mijn type game niet.

 6.   
  Neolite's avatar

  Heel erg verdiend! Absoluut met zeer grote afstand de beste Xbox game van het jaar.

 7.   
  Sub-Zeuro's avatar

  Ik behoor (bijna) tot die 6 procent…Dit was voor mij tot nu toe de pittigste Halo, maar o zo mooi!!! Ben nu bij de ene laatste level, dus ik speel vanaaf de Legendary uit. Grafisch is het de toch wel de mooiste Halo die ik ken. Multiplayer is echt geweldig, de mappen zijn tof en zien er prachtig uit. Ik ga er in mijn eentje wel een miljoen uur in steken. πŸ˜€

 8.   
  matthias005's avatar

  Dinorider schreef, "Ik behoor (bijna) tot die 6 procent…Dit was tot nu toe de pittigste Halo, maar o zo mooi!!! Ben nu bij de ene laatste level, dus ik speel vanaaf de Legendary uit. Grafisch is het de toch wel de mooiste Halo die ik ken. Multiplayer is echt geweldig, de mappen zijn tof en zien er prachtig uit. Ik ga er in mijn eentje wel een miljoen uur in steken. πŸ˜€ "

  Pittigste Halo? Dan heb jij zeker niet alle Halo delen gespeeld want er waren veel moeilijker delen zoals deel 1 en 2. Ik heb hem zelf in me eentje op legendary uitgespeeld zonder echt stukken gehad te hebben waarover ik lang deed. Ik speel hem nu ook co-op met een vriend op legendary en we rushen er zowat door heen:). Multiplayer is inderdaad gaaf ben net level 50 geworden en mocht nu een specialization kiezen echt leuk gedaan!

 9.   
  Sub-Zeuro's avatar

  Jawel kan Halo 1 wel dromen en had ik al vaak uitgespeelt voordat ik met legendary begon (groot verschil!!) en had zeker echt wel pittige momenten, kwam vaak zonder kogels te zitten!! Heb de game half jaar geleden ook nog op legendary uitgespeelt. Halo 2 alleen op normaal uitgespeelt (er zaten mij destijds te lelijke fouten in deze game en kreeg niets mee van het verhaal. Cutsenes liep niet helemaal lekker, maar het zag er wel mooi uit) πŸ˜›

 10.   
  Sub-Zeuro's avatar

  ..multiplayer level 21… kga nog ff verder campaign spelen. πŸ™‚

 11.   
  Sub-Zeuro's avatar

  Dinorider schreef, "

  ”Dinorider” schreef, ""

  …multiplayer level 21… kga nog ff verder campaign spelen. πŸ™‚ "

  Net uitgespeeld, wat een game!!! Je kan echt merken dat hier veel geld is ingepompt… Γ‰cht Legendarisch goed! 343 en Microsoft – BEDANKT!!! πŸ™‚

 12.   
  OllieDenZotn's avatar

  Ben bij die 6 procent πŸ™‚ ik vind de legendary makkelijker dan op reach…

 13.   
  Sub-Zeuro's avatar

  OllieDenZotn schreef, "Ben bij die 6 procent πŸ™‚ ik vind de legendary makkelijker dan op reach…"

  …vooral de laatste 3 levels van Reach idd…poeh dat was wel ff slikken op Legendary, maar wederom legendarisch goed!

  Tenslotte zijn alle Halo’s vet op Legendary! Enige die ik niet uitgespeeld heb is ODST…