Halo: Master Chief Collection komt op 1 september naar Xbox Game Pass

Op de afgelopen E3 kondigde Microsoft Halo: Infinite aan, een direct vervolg op Halo 5. Om interesse te wekken voor de nieuwe game in de immens populaire franchise, heeft Microsoft aangekondigd dat de Master Chief Collection vanaf 1 september onderdeel is van de Xbox Game Pass.

De Master Chief Collection bevat Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3 en Halo 4. Maar met de introductie tot de Game Pass-dient, worden ook verschillende verbeteringen doorgevoerd. Zo krijgen alle games ondersteuning voor de Xbox One X, waarbij onder meer een framerate van 60 fps bereikt wordt. Ook ondersteunt de nieuwe versie van de Halo Chief Collection offline LAN-functionaliteit, HDR en verbeterde match-making.

Overigens loopt er momenteel een flinke aanbieding op Xbox Game Pass: de komende elf dagen kun je een abonnement voor slechts 2 euro per maand op de kop tikken. Normaal betaal je 9,99 euro voor een maand, dus bespaar je nu 7,99 euro. De aanbieding is, zoals gezegd, nog elf dagen geldig, dus grijp je kans!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren