Ubisoft probeert Cliff Bleszinski te verleiden

Sinds Cliff Bleszinski, de bedenker van Gears of War, de deuren achter zich sloot bij Epic vraagt de hele industrie zich af waar de man binnenkort aan de slag gaat. Cliff maakt er geen geheim van open te staan voor aanbiedingen van diverse uitgevers en ontwikkelaars en dat inspireerde Ubisoft tot een erg leuke actie. Via Twitter laat Bleszinski weten dat er op zijn hotelkamer een pakketje afgeleverd werd met daarin een Blackberry. Op het reeds opgeladen telefoontoestel stond een wallpaper met het logo van Ubisoft en een voorgeprogrammeerd nummer.

Eveneens via Twitter liet Cliff weten het nummer te gaan bellen en van wal te steken met de zin: ‘Ik heb bepaalde vaardigheden; vaardigheden die ik in een lange carrière heb verkregen. Vaardigheden die me een aanwinst maken voor mensen als jij”. Een leuke verwijzing naar de film Taken, maar de grote vraag is uiteraard of we binnenkort een samenwerking tussen de populaire man en de Franse uitgever mogen verwachten.

  1.   
    FishHookz's avatar

    Doe het niet Cliff! Epic Games of niks!

  2.   
    ronineter's avatar

    LOl, in ieder geval wel zeker van een baan die gast

  3.   
    soldierarjan's avatar

    Ik hoop het niet dat hij bij ubisoft games gaat maken dan krijg je steeds van die veel te gespierde en grote domme personen om mee te spelen net als bij bulletstorm en gears of war heeft het ook.

  4.   
    Majo's avatar

    Jammer dat Ubisoft mij niet zo’n pakketje stuurt 🙁

  5.   
    Neolite's avatar

    Ik denk dat iedereen wel een dergelijk pakketje wil ontvangen. Hele leuke actie van Ubisoft en een geweldige reactie van Cliff Bleszinski.

  6.   
    Tom's avatar

    Cliff Bleszinski trekt een Liam Neeson-tje?

    Day = made.

  7.   
    LesserMagic's avatar

    Haha, briljante actie van Ubi.