Prijsvraag: Sinister

In Sinister volgen we het verhaal van misdaadauteur Ellisson. Na jaren van uitblijvend succes besluit hij zijn nieuwe boek te wijden aan een onopgeloste moordzaak in een klein Amerikaans dorpje. Hij verhuist met zijn gezin naar de plek des onheils en verdiept zich in de gruwelijke moordzaak. Als hij in zijn huis een doos vindt met schokkende videobeelden, ontdekt hij nieuwe aanknopingspunten voor zijn onderzoek. Ellison ziet een nieuwe hit voor zich en is vastberaden om de zaak tot de bodem uit te zoeken. Wanneer er onverklaarbare dingen in het huis gebeuren, belandt het gezin van Ellison echter in een angstaanjagende nachtmerrie.

Sinister is een heerlijk griezelige horror, die elke fan van het genre ongetwijfeld zal aanspreken. Om die reden geven we 2 x 2 vrijkaartjes weg van de film!

Wat moet je doen om die vrijkaartjes te winnen?

Op Twitter en Facebook plaatsen we een bericht dat naar deze actie verwijst. ‘Like’ of retweet dat bericht, en laat in een reactie erop weten waarom jij graag naar deze film zou willen gaan. Ook kun je kans maken met een reactie onderaan dit nieuwsbericht. Of… val extra op en doe het allemaal!
Deelnemen kan tot en met maandag 19 november. Succes!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren