GN Poll: Zou jij deelnemen aan een virtueel gametoernooi op de consoles?

De game-industrie staat niet stil, waardoor gamers op elk moment van de dag genoeg gespreksmateriaal hebben. Maar net als elk organisme dat gezegend is met een brein verschillen gamers vaak van mening, dus discussiëren ze heel wat af. Elke twee weken geeft GamersNET al die mensen de mogelijkheid om zich helemaal uit te leven en hun ongezouten, ongecensureerde en keiharde mening te geven over een nieuwe poll, zelfs al mondt dit soms uit in felle discussies waarbij bloed niet wordt geschuwd. Maar eerst blikken we even terug op de poll van 29 oktober, om te kijken welke partij deze keer de overhand had.

Medal of Honor: Warfighter lag toen net een week in de Nederlandse winkels. De game gaat dit jaar de strijd aan met Call of Duty: Black Ops II, een titel die morgen pas verschijnt. Biedt Warfighter genoeg kwaliteit om Call of Duty van zijn troon te stoten? Dat kunnen we helaas pas zeggen zodra laatstgenoemde titel in de winkels ligt, maar we waren benieuwd of jij al een favoriet had. Daarom vroegen we jullie welke van deze twee titels jij gaat kopen. Toen bleek dat het aantal mensen dat enkel Medal of Honor koopt ongeveer gelijk is aan het aantal gamers dat kiest voor Activision’s game, terwijl het overgrote deel van de stemmers geen van beide titels in huis haalt. Slechts twee procent koopt wel allebei de shooters. Een greep uit jullie reacties:

hakkenbijl:

Ik heb MoH gewonnen met een prijsvraag hier, maar waarschijnlijk had ik die ook wel gekocht. En CoD bo2 wilde ik sowieso halen, en heb m gepre-ordert . Ik ben echt benieuwd naar de mp van MoH vanwege het buddy systeem. En CoD ben ik nieuwsgierig na hoe erg vernieuwend deze is tav de andere CoD, en als dat niet zo blijkt te zijn dan zal dat de laatste CoD worden die ik zal aanschaffen. Bovendien vind ik de DLC van mw3 best ruk heb 3 DLC gekocht en ik denk dat ik maar 2 mp maps wel tof vind en dat vind ik erg dure aanschaf voor 45 euro. Positief vind ik wel dat elite helemaal gratis maken. En nee ben geen Co fanboy maar blijf deze game wel spelen dat MoH daar verandering in kan brengen. Of mss kom ik wel voor een dilemma te staan welke game ik zou gaan spelen. Jammer dat je er geen 2 tegelijkertijd kan spelen.
PSPfreaky:
Geen van beide. Na jaren CoD te hebben gekocht ben ik na Black Ops ermee gestopt. Er zat haast geen verschil in de games op de maps (en wapens) na. Ze verdienen mijn geld niet meer. Medal of Honor: Warfighter heb ik op Firstlook kunnen spelen, maar het spel heeft me toen niet kunnen overtuigen.
Alfa Warrior:
Hoewel beide spellen heel veel met elkaar gemeen hebben zoals: Ooit was er een goed deel van, maar nu niet meer. Hebben ze ook best wel weinig met elkaar gemeen, MoH focust zich op teamwerk en harde actie, Call of Duty focust zich op harde actie terwijl je kijkt naar de grafische kracht van een engine uit 2006 die sinds die tijd slecht kleine updates heeft gehad.
De reden waarom ik geen van beide ga halen is niet de grafische kracht, de snelle actie of het feit dat beide series hun eigen graf graven, maar omdat beide series werkelijk waar niks toevoegen op de videogames die vandaag de dag al bestaan. Uiteraard – nieuwe wapens en nieuwe mappen zijn leuk, maar wat voegen deze nou echt toe? 50 uur aan MP content voordat je ook dan weer ziek word van campers, glitches en een overpowered wapen?

Nee, daar koop ik geen games meer voor – als ik een spel koop wil ik mezelf goed voelen door mijn keuzes en niet om de 5 meter neergeschoten worden omdat je als kippen zonder kop rond rent in een map van 20*20 meter.

Check CrewGrounds voor de meningen van de redacteuren van GamersNET.

Nieuwe stelling
De GamersNET Clan heeft al meerdere Battlefield 3 toernooien georganiseerd voor PC-gamers, maar door technische problemen hebben evenementen op de consoles helaas nog nooit plaatsgevonden. Bij GNC-toernooien game je niet alleen samen, maar ook tegen bezoekers van GamersNET. Deze evenementen zijn bedoeld voor mensen die het simpelweg leuk vinden om te gamen met bezoekers van GN, maar degenen die het beste presteren kunnen ook leuke prijzen verwachten. Wij vragen ons af of jij mee zou doen aan een toernooi op de consoles en daarom luidt de poll van deze week:

Zou jij deelnemen aan een virtueel gametoernooi op de consoles?

Laat het ons weten door op de poll te stemmen en vergeet niet hieronder een reactie achter te laten. Misschien verschijnt jouw mening dan over twee weken wel in het volgende GamersNET Poll-artikel! Alvast bedankt voor het stemmen, wij zijn benieuwd naar de uitslag.

  1.   
    HashtagMcSwag's avatar

    Ik zie eigenlijk geen reden waarom je het niet zou willen (tenzij je geen console hebt). 🙂

  2.   
    NoFearz's avatar

    Ik heb ze beiden gekocht 🙂 Het gaat erom dat ik de spellen leuk vind. Ik hoef niet perse vernieuwingen, maar als ik het uren plezier uit haal vind ik het me geld waard.

  3.   
    Remco_MUFC's avatar

    Deze is lastig, als het toernooi alleen maar uit Battlefield 3 en Black ops 2 bestaat dan kan je mij afschrijven.

  4.   
    bb023's avatar

    Lijkt me erg leuk ! 😀

  5.   
    soldierarjan's avatar

    Ik zou zeker mee doen met battlefield toernooien.

  6.   
    Steelpartyhat's avatar

    Ik zou heel graag een toernooi willen doen.
    Leuk toernooitje Halo is altijd leuk.
    Of bijvoorbeeld GNC oud tegen GNC nieuw, of GNC Vs de rest.

  7.   
    mmx's avatar

    Ik heb ze beiden gekocht Het gaat erom dat ik de spellen leuk vind. Ik hoef niet perse vernieuwingen, maar als ik het uren plezier uit haal vind ik het me geld waard.

    Dit vind ik goed gezegd als je maar lol ermee hebt zijn ze het waard ! 🙂

  8.   
    I_Eat_Noobsz's avatar

    Tuurlijk, houd meer van Fifa toernooien, maarjah:)

  9.   
    Caroldus_Maximus's avatar

    Aan een toernooi omtrent Battlefield zou ik me misschien nog durven wagen…

  10.   
    UncreatedKoen's avatar

    Ik zou zeker mee doen als het een Halo toernooi was bijvoorbeeld. Call of Duty ook alleen die haal ik niet meteen op de release. Gears of War 3 ben ik sws van de partij! Dus als jullie dat organiseren ik wil graag van de partij zijn! 😀

  11.   
    kik421's avatar

    toernooien zijn altijd leuk alleen wat en wanneer is belangrijk 😉

  12.   
    Sub-Zeuro's avatar

    Lijkt me heel leuk…het liefst Battlefield 3 of Big Team battles in Halo 4, dan doe ik zeker mee! 😆

  13.   
    lassieman's avatar

    Nee, kan niet (meer) met mijn console

  14.   
    RenevdGijp's avatar

    Ik zou graag een Fifa toernooi doen met GN bezoekers, alleen het werkt zo lastig online, in een fysieke ruimte ofzo iets gaat het veel makkelijker!

  15.   
    Neolite's avatar

    Natuurlijk zal ik meedoen! Halo 4 heeft hierbij absoluut mijn voorkeur en ik speel met veel plezier tegen andere GN Members!

  16.   
    sthij's avatar

    Mischien zal ik meedoen ik heb meestal geen zin om uren achter elkaar maar te gamen. Maar als ik mee doe zal dat wel halo 4 worden :P.