Nintendo vernieuwt haar website

Met een gloednieuwe console in het vooruitzicht leek dit Nintendo een mooi moment om haar website te voorzien van een nieuw likje verf. Het bedrijf heeft hierbij enkele opvallende veranderingen doorgevoerd. Zo staat bovenaan niet meer de Nintendo DS vermeld. Is dit dan het officiële einde van Nintendo’s eerste apparaatje met twee schermen? Nieuw is de Nintendo-personagesite, een gedeelte op de website speciaal voor één Nintendo-franchise. Er zijn meer van dit soort “minisites” te vinden. Zo vind je op de The Legend of Zelda-site alles over de Zelda-spellen.

De zogenaamde sterrencatalogus van Club Nintendo wordt momenteel nog vernieuwd. Voor iedereen die nog sterren heeft die de komende weken vervallen: Nintendo zorgt ervoor dat eind november niets zal vervallen. In plaats daarvan vervallen ze eind december.

  1.   
    firehopper211's avatar

    K’hoop dat we dan nu ook kunnen intrigeren tussen het online gebruik van de Wii U en de Nintendo site zelf, een beetje wat bijvoorbeeld Xbox.com heeft. 😀

  2.   
    Sympharion's avatar

    ”firehopper211″ schreef, "K’hoop dat we dan nu ook kunnen intrigeren tussen het online gebruik van de Wii U en de Nintendo site zelf, een beetje wat bijvoorbeeld Xbox.com heeft. 😀 "

    Inderdaad. Misschien heeft Nintendo alvast de grond van Miiverse in hun website vastgelegd. 😀

  3.   
    rikato's avatar

    Jeej :/