Nieuwe trailer voor GTA V verschijnt op 14 november

Een nieuwsbericht om aan te geven dat we volgende week een trailer op de site zullen plaatsen is eerder uitzonderlijk, maar Grand Theft Auto V is dan ook een uitzonderlijke game. Veel fans kunnen haast niet wachten om nieuwe beelden van hun toekomstige virtuele speeltuin te zien en deze tot in detail te analyseren.

Eigenlijk hadden we al moeten kunnen genieten van een nieuwe GTA V trailer, maar door de nasleep van orkaan Sandy liep de video wat vertraging op. Gelukkig is er weer een nieuwe planning, want op woensdag 14 november kunnen we toch echt beelden van GTA V verwachten. Een precies tijdstip heeft Rockstar nog niet gegeven, maar vermoedelijk komt er weer een countdown op de site van het spel zoals bij de vorige trailer. Uiteraard zullen de nieuwe beelden op 14 november netjes in volle glorie op GamersNET te bewonderen zijn.

  1.   
    mmx's avatar

    Ik ben benieuwd dit kan wel weer eens top worden ๐Ÿ™‚

  2.   
    GamerJaime's avatar

    Ben zo benieuwd! Hoop dat we ook nieuwe info krijgen en niet alleen 1 trailer.

  3.   
    RenevdGijp's avatar

    Ik heb het eigenlijk nooit, maar voor deze trailer (en die van vorig jaar) ga ik echt een beetje aftellen tot de dag daar is!

  4.   
    Neolite's avatar

    Trailers van GTA zitten vaak bomvol met mooie informatie! Heel erg mooi nieuws dit en zorg alsjeblieft voor zo veel mogelijk customization in de game.

  5.   
    GamerJaime's avatar

    Neolite schreef, "Trailers van GTA zitten vaak bomvol met mooie informatie! Heel erg mooi nieuws dit en zorg alsjeblieft voor zo veel mogelijk customization in de game. "

    Hoe tof ik die eerste trailer ook vond zoveel wijzer werd je daar ook weer niet van. Dus ik heb dan liever wat nieuwe info nog ernaast. Alleen een trailer zegt niet zoveel.

  6.   
    Hitman047's avatar

    jaime360gamer schreef, "

    ”Neolite” schreef, "Trailers van GTA zitten vaak bomvol met mooie informatie! Heel erg mooi nieuws dit en zorg alsjeblieft voor zo veel mogelijk customization in de game. "

    Hoe tof ik die eerste trailer ook vond zoveel wijzer werd je daar ook weer niet van. Dus ik heb dan liever wat nieuwe info nog ernaast. Alleen een trailer zegt niet zoveel."

    Donderdag verschijnt de eerste preview. 18 pagina’s met alle info die je je maar kan wensen.

  7.   
    GamerJaime's avatar

    Hitman047″]

    ”jaime360gamer schreef, "[quote=”Neolite” schreef, ".."

    Hoe tof ik die eerste trailer ook vond zoveel wijzer werd je daar ook weer niet van. Dus ik heb dan liever wat nieuwe info nog ernaast. Alleen een trailer zegt niet zoveel."

    Donderdag verschijnt de eerste preview. 18 pagina’s met alle info die je je maar kan wensen.[/quote]
    Oke nice! Ik laat me verrassen.

  8.   
    Coldkiller_NL's avatar

    Ik kan niet wachten! ๐Ÿ™‚

  9.   
    Sem_The_Man's avatar

    YAY, ondertussen is mijn aandacht wel op AC3 gericht. ๐Ÿ˜› (echt cool spel!)
    Maar als die trailer uit komt ga ik uit me dak! ๐Ÿ˜†

  10.   
    Rijstekorrel's avatar

    Artwork vond ik niet zo boeiend maar de trailer wil ik wel zien ๐Ÿ˜€

  11.   
    ps3 gek's avatar

    ”Carlos0_0″ schreef, "Artwork vond ik niet zo boeiend maar de trailer wil ik wel zien :D"

    En toch geeft de tot nu verschenen artwork het oude San Andreas gevoel terug. Ik hoop dat de gameplay (met cheats en awesome GTA stijl shit) dat ook waar gaat maken! ๐Ÿ™‚

  12.   
    Rotterdam9's avatar

    In trailer we trust, bring it on ๐Ÿ™‚