Nieuwe trailer GTA V uitgesteld wegens orkaan Sandy

Het lijkt er sterk op dat het nieuws de laatste dagen gedomineerd wordt door twee dingen: orkaan Sandy en Grand Theft Auto V. We weten ondertussen al dat de nieuwe Grand Theft Auto in de lente van volgend jaar zal verschijnen en kregen al wat nieuwe artwork te zien, maar op de beloofde trailer van de game blijft het wachten.

De reden van het uitstel ligt bij orkaan Sandy. Rockstar laat weten dat de stroomstoring die een groot deel van Manhattan nog steeds plaagt hun kantoor niet gespaard heeft. Uiteraard weegt het langer moeten wachten op een trailer niet op tegen het vele menselijke leed die orkaan Sandy nog steeds veroorzaakt, zelfs als het gaat om één van de meest geanticipeerde games van de laatste jaren. Desondanks zijn we uiteraard allemaal razend benieuwd en kun je de trailer, zodra Rockstar deze vrij kan geven, netjes hier op Gamersnet bewonderen.

  1.   
    Hitman047's avatar

    Ik verwachtte vandaag een nieuwe trailer (exact 1 jaar na de eerste), maar dat zal dus misschien niet lukken.

    Sowieso moeten ze voor 5 November met een nieuwe trailer komen, want vanaf dan is de game officieel te pre-orderen.

  2.   
    YdieresiS's avatar

    Moeten komen met een nieuwe trailer hoeft natuurlijk niet, maar het is wel te verwachten dat die komt voor 5 november. Ik wacht rustig af, GTA wordt ontwikkeld in Schotland, dus de releasedatum zal wel niet verschuiven. Eerst maar de ergste dingen van de orkaan afhandelen en daarna zien we wel weer.

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    YdieresiS schreef, "Moeten komen met een nieuwe trailer hoeft natuurlijk niet, maar het is wel te verwachten dat die komt voor 5 november. Ik wacht rustig af, GTA wordt ontwikkeld in Schotland, dus de releasedatum zal wel niet verschuiven. Eerst maar de ergste dingen van de orkaan afhandelen en daarna zien we wel weer."

    Precies gewoon effe afwachten komt van zelf.

  4.   
    HashtagMcSwag's avatar

    Damn you sandy damn you

  5.   
    Sem_The_Man's avatar

    Stomme orkaan.
    Hopen dat ie snel komt dan maar! 😀

  6.   
    toeter83's avatar

    Dus er zitten orkanen in GTA 5????? waarom stellen ze het anders uit
    sorry ik moet het hele bericht lezen

  7.   
    firehopper211's avatar

    Rockstar North stond geloof ik ook gevestigd ergens in New York, dus het zuigt dat het door de storingen niet door kan.

  8.   
    Hitman047's avatar

    ”firehopper211″ schreef, "Rockstar North stond geloof ik ook gevestigd ergens in New York, dus het zuigt dat het door de storingen niet door kan."

    GTA V wordt gemaakt door Rockstar North, en die zitten in Edinburgh, Schotland.

    Rockstar NYC, zit logischerwijs in (het ondergelopen) New York, en is verantwoordelijk voor de marketing van Rockstar’s games, en dus voor de GTA V trailer. 😉