Take-Two praat over DLC en releasedatum Grand Theft Auto V

Strauss Zelnick, de CEO van Take-Two, heeft zich voor het eerst uitgelaten over de DLC voor GTA V. Hij vertelde dat Rockstar veel interessante dingen in de planning heeft staan, maar tegelijkertijd merkte hij op dat het momenteel nog veel te vroeg is om het over DLC te hebben:

[It’s] way too early to discuss those plans, and of course those discussions will come from Rockstar in the normal course. I think you can safely assume that Rockstar, as the label that led the charge in downloadable content with Grand Theft Auto 4, I think you’d have every reason to believe, purely because of the ground-breaking nature of the title itself and the multiplayer in the title, that there’s going to be a lot of interesting stuff. But I’ll leave that to Rockstar to announce.
Afgelopen dinsdag meldde Rockstar dat Grand Theft Auto V in de lente van 2013 uitkomt. Zelnick was nu iets specifieker: volgens hem hoeven we de game niet eerder dan april te verwachten. Hij verklaarde tevens waarom er nog geen exacte datum onthuld is:
With regard to the date for Grand Theft Auto 5, spring 2013, we make those announcements based on what we think is best to market the title, and we think that’s the right way to describe it, and we’re thrilled with the way that is shaping up.
Grand Theft Auto IV kreeg twee zeer uitgebreide DLC-pakketten. In The Lost and Damned kropen spelers in de huid van de leider van een motorbende, terwijl in The Ballad of Gay Tony juist het kleurrijke nachtleven van Liberty City centraal stond.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Kom maar op.

    Als ze dlc brengen in het formaat van de Episodes of Liberty City word het op dag een gekocht door mij.

    Mei dat word het.
    “That special month”

  2.   
    GamerJaime's avatar

    Niet eerder dan April. Dat wordt dus gewoon mei 2013. Ben wel benieuwd wanneer ze nou eens met nieuwe trailers en info komen, dat zou toch binnen enkele dagen moeten gebeuren…

  3.   
    LXZ-76's avatar

    jaime360gamer schreef, "Niet eerder dan April. Dat wordt dus gewoon mei 2013. Ben wel benieuwd wanneer ze nou eens met nieuwe trailers en info komen, dat zou toch binnen enkele dagen moeten gebeuren…"

    Als er staat niet eerder dan april dan kan dat ook betekenen dat het in april uit gegeven wordt.

  4.   
    GamerJaime's avatar

    LXZ-76″][quote=”jaime360gamer schreef, "Niet eerder dan April. Dat wordt dus gewoon mei 2013. Ben wel benieuwd wanneer ze nou eens met nieuwe trailers en info komen, dat zou toch binnen enkele dagen moeten gebeuren…"

    Als er staat niet eerder dan april dan kan dat ook betekenen dat het in april uit gegeven wordt.[/quote]
    Tuurlijk kan dat, alles kan alleen geloof ik daar niet in als je kijkt naar de vorige release datums van hun games. Ik ben er zeker van.

  5.   
    fdennis's avatar

    Ach dit is een voorlopige releasedate. Gta 4 is natuurlijk ook meerdere malen uitgesteld. Ik zou het overigens niet erg vinden als deze game word uitgesteld.Wacht liever wat langer op Gta 5 dan dat ik em kan spelen in mei vol met bugs.

  6.   
    HellViperX's avatar

    het enige wat bij mij in het hoofd komt bij GTA5 is NO PC… ๐Ÿ˜ฅ

    lang leve de consoleport

  7.   
    firehopper211's avatar

    K’hoop dat ze precies weer de zelfde soort strategie hebben met die DLC als met GTAIV, zo kunnen we dan weer misschien met het verhaal verder gaan met personages die we in het normale verhaal ontmoeten. ๐Ÿ˜€

    In ieder geval die DLC uitbrengen ver na de release. ๐Ÿ˜‰

  8.   
    Houserz's avatar

    HellViperX schreef, "het enige wat bij mij in het hoofd komt bij GTA5 is NO PC… ๐Ÿ˜ฅ
    lang leve de consoleport
    "

    Het enige wat bij mij in mn hoofd omt als ik dit lees is.

    OH NEE

    Hou is op met zeuren over de PC en begin een console aan te schaffen, de gemiddelde game voor console en PC komt vaak een half jaar later, dus daar had je allang op kunnen anticiperen.

  9.   
    Rijstekorrel's avatar

    ”firehopper211″ schreef, "K’hoop dat ze precies weer de zelfde soort strategie hebben met die DLC als met GTAIV, zo kunnen we dan weer misschien met het verhaal verder gaan met personages die we in het normale verhaal ontmoeten. ๐Ÿ˜€
    In ieder geval die DLC uitbrengen ver na de release. ๐Ÿ˜‰ "

    Ik hoop het ook dit was tenminste DLC te noemen en het geld ook waart, Niet gewoon effe stom een paar wapens en ene map erbij en lekker aardig bedrag betalen waar je amper wat aan heb.
    Ik hoop echt dat er net zoals bij gta 4 dlc uit gaan komen ๐Ÿ˜€

  10.   
    ronineter's avatar

    Volgens Gamemania komt hij in mei uit daar staat namelijk 05/2013 en kan je hem al preorderen