GN Lunchtip: Mario meets Portal

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Ben je fan van Mario, maar begin je de games toch een beetje zat te worden? Geen probleem! De heren achter stabyourself.net hebben namelijk een interessante toevoeging gedaan aan de gebruikelijke Super Mario Bros.-gameplay. Niets minder dan een Portal-gun is toegevoegd! Het resultaat is Mari0 en hoe dit speelt zie je in het onderstaande filmpje:

Wil je Mari0 nu ook spelen? Dit kan, je kunt het spel gratis downloaden op de site van de ontwikkelaars.

Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Final Fantasy’s Lightning nu ook in Skyrim.

Eet smakelijk!

 1.   
  Daan's avatar

  Geniaal. 🙂

 2.   
  Fox's avatar

  Beetje jammer dat je het alleen met 4 mensen via het zelfde toetsenboord kan spelen.. geen multiplayer ondersteuning 🙁

 3.   
  YdieresiS's avatar

  Geniaal tussendoortje, ik heb hem al een aantal keer gespeeld, blijft leuk portals onder vijanden plaatsen en ze de meeste vreemde capriolen laten uithalen.

 4.   
  Gunrunner120's avatar

  geweldig

 5.   
  Flapjack's avatar

  ”Gunrunner120″ schreef, "geweldig"