Valve voegt badges toe aan Steam

Het is al lange tijd mogelijk om Achievements te behalen op Steam. Dit zijn virtuele beloningen die je in de wacht kunt slepen door een bepaalde prestatie in een game te leveren. Heb je het gevoel dat je ondanks deze Achievements nog steeds niet voldoende beloond wordt voor je activiteit achter de computer, dan bieden de nieuwe badges mogelijk soelaas.

Deze insignes kun je verdienen door simpelweg gebruik te maken van Steam. Door bijvoorbeeld commentaar te geven op het profiel van een vriend, screenshots te plaatsen of games aan te bevelen sleep je een badge in de wacht. Je zult onder andere badges als Pillar of Community, Years of Service, Steam Holiday Sale, The Great Steam Treasure Hunt, Steam Summer Camp en The Potato Sack kunnen verzamelen. Er is ook een Steam Summer Sale-badge beschikbaar, dus neem snel eens een kijkje in de koopjeshoek van Valve’s distributiekanaal.

  1.   
    Fox's avatar

    Ow wow… Ik heb wel terraria gekocht in de uitverkoop :D.

  2.   
    RenevdGijp's avatar

    Leuke toevoeging, maar ik de achievements zijn toch stukken vetter. Jammer dat er geen overkoepelend trophy/achievement platoform bestaat!

  3.   
    Gunrunner120's avatar

    RenevdGijp schreef, "Leuke toevoeging, maar ik de achievements zijn toch stukken vetter. Jammer dat er geen overkoepelend trophy/achievement platoform bestaat!"

    idd maar gaat dat wel i.v.m concurrentie?

  4.   
    thomster013's avatar

    Fox schreef, "Ow wow… Ik heb wel terraria gekocht in de uitverkoop :D."

    cool ik ook 😀