Rocksteady heeft een jaren ’50 Batman in de maak?

De ontwikkelaar die geroemd wordt om haar superhelden games, voornamelijk Batman natuurlijk, Rocksteady, heeft mogelijk een nieuwe Batman-titel in de maak. Nee, geen nieuwe Arkham, maar een heuse jaren ’50 game. Dit deed ons gelijk denken aan de Adam West-tijd van Batman, maar dat was toch al jaren ’60.

New, highly stylized title is being developed as a prequel that revolves around Batman’s first meeting with the Joker. It’s based on the Silver Age of DC’s comicbooks from the 1950s when the Caped Crusader teamed with other heroes like Superman and founded the Justice League of America.
Deze titel zou geïnspireerd zijn op de Silver Age-comics uit de fifties, waarbij ook rollen vertolkt worden door andere helden uit de Justice League. In die tijd kwamen de eerste strips uit waarbij deze League officieel ontstond. De jaren ’50 stonden ook in het teken van de introductie van The Joker, waardoor hij vanzelfsprekend de belangrijkste vijand zou worden, net als in Arkham Asylum en Arkham City. De stem van onze geliefde Joker zal helaas niet worden gedaan door Mark Hamill, omdat hij heeft aangegeven na Arkham City geen stemwerk meer te verlenen voor het personage.

Warner Bros. heeft tevens zelf ook ideeën voor een nieuwe Justice League-film en -game, onder de naam Injustice: Gods Among Us. Hierin verschijnt sowieso Superman, die mogelijk ook in de jaren ’50 Batman-game van Rocksteady een rol krijgt. Omdat de game van Warner Bros. in 2013 verschijnt, kunnen we het nieuwe project van Rocksteady wellicht pas in 2014 verwachten.

 1.   
  Hitman047's avatar

  Jaren ’50 & Joker oké, maar als ze er net zo’n succes als Arkham Asylum en Arkham City van willen maken, houd dan alsjeblieft dat Justice League gedoe erbuiten.

  Daar zit ik absoluut niet op te wachten. 😳

 2.   
  coliaon's avatar

  nanananananananananananananananananananananananananananananananananana BATMAN

 3.   
  jamrex007's avatar

  Ik wil meer een Arkham 3.

 4.   
  GamerJaime's avatar

  Ik vind dit ontzettend goed klinken! Het wordt eens tijd voor een (goede)game waarin Batman en Superman gaan samenwerken. 1 groot minpunt is alleen dat Hamil niet meer de stem van The Joker doet. Doodzone. 🙁

 5.   
  MildBobbySauce's avatar

  het lijkt mij wel vet een 50’s batman :D.

 6.   
  toqeer's avatar

  ik weet het niet ik heb het na arkham asylum alleen arkham city nog uitspelen
  heb het tog wel een beetje gehad met batman nu dit word waarschijnlijk dan mijn laatse
  batman game 😛

 7.   
  blackname's avatar

  Maar waarom?? ” Because I’m BATMAN!!”

 8.