Gerucht: Batman: Arkham Asylum en Arkham City krijgen remaster voor PS4 en Xbox One

Waar we bij de vorige generatie consoles al diverse HD-collecties voorbij zagen komen, lijkt het bij de huidige generatie consoles enigszins uit de hand te lopen met het aantal remasters dat verschijnt. Zo liet Sony vorige week nog wachten God of War 3 van een remaster te voorzien en nu staat er alweer een nieuw gerucht rondom een new-gen-port voor de deur.

De Italiaanse versie van IGN weet namelijk te vermelden dat men vanuit ‘zeer betrouwbare bronnen’ heeft vernomen dat Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City een remaster zullen ontvangen voor de PlayStation 4 en Xbox One. Volgens het gerucht, dat je vooralsnog het beste met een korreltje zout kunt nemen, zou de Arkham-collectie rond de kerst van dit jaar moeten verschijnen. Dit lijkt een opmerkelijke timing aangezien eerder in 2015 al het langverwachte Batman: Arkham Knight op de planning staat.

Zou jij een Batman Arkham Remaster wel zien zitten of ben je al die heruitgaven ondertussen wel zat aan het worden?

 1.   
  gamepower's avatar

  de batman games waren echt goede games, maar dat zijn ook games waar ik veel tijd ingestopt heb, en waar ik elk hoekje van ken.
  daarom zeg ik echt NEE ik koop dat geen 2de keer. ik weet gewoon nog veel te veel van die games en dat is mijn het spelen niet waard

  het lijkt wel dat ze speciaal geen back-ware in de nieuwe consoles gestoken hebben om remakes te kunnen maken en zo extra inkomsten kunnen drijven.

 2.   
  Riddle-me-this's avatar

  Ik ben geen fan van remasters maar dit kan wel gaaf worden, hoewel ik me wel afvraag of er nog iets echt aan geremasterd kan worden.

 3.   
  nielsiebro's avatar

  moet nou echt elk spel een remastered versie krijgen voor ps4 en xbox one

 4.   
  HeerBloedbad's avatar

  ik ben altijd gek geweest van de superhelden games alleen heb ik deze nooit gekocht ondanks ik goede dingen hoor, is het een aanrader om hem voor de ps4 te kopen?

 5.   
  gatemaster64's avatar

  beetje veel remakes de laatste tijd! 😕

  maar zou misschien wel geïnteresseerd zijn in deze remaster.

 6.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ontwikkelaars hebben geen originaliteit meer, is het wel ?!

  Excl. games OK, maar multiplatform games die iedereen (nog) kan spelen op de last gen, kom op zeg!
  Daarvoor hebben mensen geen Xbox One of een Playstation 4 aangeschaft!

 7.   
  Fabianb's avatar

  Het wordt inderdaad wel een beetje te gek met die remakes. Ik koop sowieso nooit remakes, zelfs GTA V niet. Ik ken dat hele spel uit m’n hoofd van toen ik nog op de Xbox 360 speelde. Waarom zou ik hem weer kopen. Breng liever nieuwe games uit die nóg beter zijn!

 8.   
  BasS912's avatar

  Voor mij hoeft het niet. Ik heb m’n PS3 ook nog, waar ik ze op kan spelen.
  Al die remakes hoeven voor mij sowieso niet.

 9.   
  Alias's avatar

  Van mij mogen ze wel eens ophouden om hun tijd te steken in het maken van remasters. Heb liever dat ze die tijd gebruiken om aangekondigde games fatsoenlijk af te werken voor de release.

 10.   
  Sa.'s avatar

  Klinkt op zich niet verkeerd. Zeker gezien de GOTY editions met alle DLC erbij. Ik zeg, doen! 🙂

 11.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  eerst maar eens zien

 12.   
  Metalhead95's avatar

  niceee