PlayStation Vita firmware 1.8 biedt PS Classics-ondersteuning

Deze zomer komt Sony Computer Entertainment met een nieuwe firmware update voor de PlayStation Vita, en deze brengt de handheld naar versie 1.8. De update voegt de ondersteuning toe voor PlayStation Classics, ofwel games die afstammen van de eerste PlayStation – ook wel PS One genoemd.

Sony said today that PS Classics support will be added to Vita via the system’s version 1.8 firmware update.
Dit maakte Sony onlangs bekend tijdens een aankondiging van de PlayStation 2 Game Archives-service voor de PlayStation 3. Een releasedatum voor de Vita-update is niet bekendgemaakt.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    Dit is een leuke update voor mensen die ps one games willen spelen op hun vita.
    Ik heb liever dat ze nieuwe games aankondigen voor de vita.

  2.   
    Ika Q's avatar

    soldierarjan schreef, "Dit is een leuke update voor mensen die ps one games willen spelen op hun vita.
    Ik heb liever dat ze nieuwe games aankondigen voor de vita."

    Er worden de laatste tijd ook meer games vertoond dus games komen er zeker wel. De PSone update zit ik al een tijdje te wachten dus die update mag van mij snel komen. 😆

  3.   
    soldierarjan's avatar

    Ika Q schreef, "

    ”soldierarjan” schreef, "Dit is een leuke update voor mensen die ps one games willen spelen op hun vita.
    Ik heb liever dat ze nieuwe games aankondigen voor de vita."

    Er worden de laatste tijd ook meer games vertoond dus games komen er zeker wel. De PSone update zit ik al een tijdje te wachten dus die update mag van mij snel komen. 😆 "

    Er word de laatste tijd zeker meer getoond maar ik mis een killzone die ze in 2011 op e3 hebben laten zien en nog wel meer van zulke grote titels die ze 1 a 2 e3 terug hebben laten zien en aangekondigd hoor je niks meer over.

  4.   
    Sympharion's avatar

    En ik wacht nog steeds op de beloofde remote-play-play-all-PS3-games functie.

  5.   
    Sympharion's avatar

    Edit: Triple post. 😳

  6.   
    Sympharion's avatar

    Edit: Triple Post. 😳

  7.   
    Mr Sonic's avatar

    Laat maar snel komen.

  8.   
    Daniel Z's avatar

    Ik mag hopen dat ik de PS One games die ik via Plus al heb, ook compatible worden. Ik heb namelijk echt gigantisch veel spellen die ik niet op mijn PlayStation 3 speel, maar wel op mijn Vita onderweg wil spelen.

  9.   
    MelvinK's avatar

    dat is zeker chill, alleen ik heb nu zoiets van dit had al op launch klaar moeten zijn, evenals de remote play want we kunnen nog steeds niet die dingen doen die ze ons beloofd hebben.

    ik raak me vita amper aan, vanwegen veel games gebrek en vooral dat remote play nog niet werk , ik verwacht hier wel veel van

    en mis ook trophy support naar ps3 toe zodat ik op zowel console als handheld mijn trophies kan bekijken wat heelas alleen op vita kan maar ps3 helaas niet maar we blijven hopen 😀

  10.   
    Sympharion's avatar

    MelvinK schreef, "dat is zeker chill, alleen ik heb nu zoiets van dit had al op launch klaar moeten zijn, evenals de remote play want we kunnen nog steeds niet die dingen doen die ze ons beloofd hebben.

    ik raak me vita amper aan, vanwegen veel games gebrek en vooral dat remote play nog niet werk , ik verwacht hier wel veel van
    en mis ook trophy support naar ps3 toe zodat ik op zowel console als handheld mijn trophies kan bekijken wat heelas alleen op vita kan maar ps3 helaas niet maar we blijven hopen :D"

    Inderdaad. 🙂