Youtuber verslaat alle Diablo III eindbazen met ogen dicht

Youtuber ‘Athene’ speelt games, geeft commentaar en neemt het allemaal op voor zijn vaste groep kijkers op YouTube. Eerder maakte Athene al videos van zogenaamde ‘speedkills’ in Diablo III, videos die volgens de beste man veel te makkelijk waren om te maken. Geen wonder, de Youtuber maakt het zichzelf iets moeilijker: hij gaat Stevie Wonder. Alle eindbazen in Diablo III verslaat hij met zijn ogen dicht. In onderstaande filmpje is het resultaat te zien, grappig is het in ieder geval wel.

 1.   
  nunen007's avatar

  Die gast is gek maar geniaal te gelijk! 8)

 2.   
  PaNNa's avatar

  Lol , die kerel zijn gezichtsuitdrukkingen.

 3.   
  Flapjack's avatar

  dit is volgens mij wel makkelijk te fake

 4.   
  Intersivety's avatar

  Flapjack schreef, "dit is volgens mij wel makkelijk te fake
  "

  Klopt maar denk niet dat het fake is hoor 😉

 5.   
  blackname's avatar

  die stevie wonder ertussen xD

 6.   
  kiesmaarwa's avatar

  Nou ik kan niet zeggen dat ik hier van onder de indruk raak. Hij speelt op easy, loopt op een boss af, richt en doet z’n ogen dicht. Dat stelt vrij weinig voor als je degelijke gear hebt..

 7.   
  grassyfuzz's avatar

  Nee deze is niet fake. Ik zag hem dit doet op zijn livesteam. Maar al zijn fans hebben hem zoveel ingame geld gegeven dat hij makkelijk al zijn gear kon kopen.

 8.   
  HashtagMcSwag's avatar

  kiesmaarwa schreef, "Nou ik kan niet zeggen dat ik hier van onder de indruk raak. Hij speelt op easy, loopt op een boss af, richt en doet z’n ogen dicht. Dat stelt vrij weinig voor als je degelijke gear hebt.."

  -.- hij heeft 500k crits dan is elke boss in 1 schot dood op easy 🙄

 9.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Dit kan fake zijn. Gewoon het beeld hypercamen en daarna nog een opname van jezelf maken waarin je je ogen dicht hebt en die rechtsonder in het beeld plakken tijdens het editten.

 10.   
  Overload14's avatar

  Denkt niet dat het fake is. Die kerel van het filmpje is namelijk “Athene” en hij is toch wel één van de beste gamers dat er is. Ik zou zegge check zn andere filmpjes dan geloof je het mss wel.

 11.   
  xHouse's avatar

  ”Overload14″ schreef, "Denkt niet dat het fake is. Die kerel van het filmpje is namelijk “Athene” en hij is toch wel één van de beste gamers dat er is. Ik zou zegge check zn andere filmpjes dan geloof je het mss wel."

  Hij waant zichzelf als een van de beste. Hij is ver van pro.

 12.   
  HashtagMcSwag's avatar

  Hij geeft 50€ aan de game uit en vervolgens nog 300+ aan gear. Geen challenge dus 😉

 13.   
  Alterlai's avatar

  Lol als ik dit zo bekijk ziet de game er nog niet zo moeilijk uit 😛