Restricties voor nieuwe bezitters Diablo III deels opgeheven

Precies een week geleden lieten we je weten dat Blizzard een aantal restricties had doorgevoerd voor nieuwe kopers van Diablo III. Mensen die het spel digitaal aanschaften moesten drie dagen wachten alvorens ze aan de slag konden met de volledige game. Tot die tijd moesten ze zich vermaken met een zogenaamde Starter Edition, die in feite niet meer is dan een veredelde demo. Blizzard had deze maatregel doorgevoerd om creditcardfraude tegen te gaan.

Veel woedende gamers hebben sindsdien hun onvrede geuit over de maatregelen. Vooral het feit dat je niet hoger kon stijgen dan level 13 en dat enkel Act 1 toegankelijk was, schoot bij velen in het verkeerde keelgat. Daarom heeft Blizzard deze restricties nu opgeheven. De beperkingen die nog steeds zijn kracht zijn, staan hieronder opgesomd.

 • No public game access for unverified digital purchasers.
 • No auction house access (real-money or gold) for unverified digital purchasers.
 • Unverified digital purchasers cannot trade items or drop items for other players to receive.
 • Unverified digital purchasers are not able to chat in any public or game channels.
 • Unverified digital purchasers cannot attach a custom message to friend requests, but they can send/accept friend requests, and play with their friends.
 • Global Play is not available for unverified digital purchasers.
  1.   
   SN0WIE's avatar

   Beetje vreemd verhaal. Maar ok blizzard hoop dat je het snel oplost!

  2.   
   killingdj0's avatar

   Ik krijg ook zomaar van die waarschuwingen en 1 uur mute vanwege spamming 4x achter mekaar in my hotmail maar ik speel diablo 3 al niet voor 2 weken ofzo want ik ben bezig

  3.   
   yostiemontana's avatar

   Zorg er dan gewoon voor dat de spelers een 72-uurs code krijgen. Dan kunnen ze zowiezo 3 dagen spelen, en als de gegevens niet kloppen, kunnen ze niet verder spelen. Een soort demo van 3 dagen, maar dan zonder restricties. En als de gegevens wel kloppen, stuur ze een code waardoor de spelers eindelijk waar voor hun geld krijgen en het spel kunnen blijven spelen.

  4.   
   zombieschaap's avatar

   we trust in blizzard 馃檪