Komende drie weken PlayStation Vita-games in de aanbieding bij de PlayStation Store

Goed nieuws voor de eigenaren van een PlayStation Vita! Sony heeft namelijk aangekondigd dat er de komende drie weken heel wat aanbiedingen voor Vita-games zullen zijn. Vanaf de volgende Store Update, op 13 juni, zullen er wekelijks roterende aanbiedingen zijn.

Komende week zijn de PlayStation Network-titels in de uitverkoop, volgende week zullen retail games aan de beurt zijn en in de laatste week zullen de PSP-games en Mini’s die ook beschikbaar zijn voor de Vita tijdelijk goedkoper zijn. Hieronder zie je het overzicht van de aanbiedingen voor de komende week:

Escape Plan
Was €12.99 – nu €8.99
Hustle Kings
Was €7.99 – nu €5.99
Motorstorm RC
Was €5.99 – nu €4.99
Tales From Space: Mutant Blobs Attack!
Was €6.99 – nu €4.99
Top Darts
Was €7.99 – nu €5.99
Super Stardust Delta + Advanced Star Fighter Pack
Was €9.99 – nu €6.99

 1.   
  iLemonable's avatar

  Heel fijn en aardig allemaal, maar kunnen ze niet eerst de prijs van de PS Vita verlagen en dan daarna pas de games? Ik vind de prijs nog gewoon te hoog om er 1 te kopen als 14 jarige, ja ik heb wel ps3 maar daar hebben mijn pappie en mammie voor gewerkt haha 😉 😆

 2.   
  toqeer's avatar

  iLemonable schreef, "Heel fijn en aardig allemaal, maar kunnen ze niet eerst de prijs van de PS Vita verlagen en dan daarna pas de games? Ik vind de prijs nog gewoon te hoog om er 1 te kopen als 14 jarige, ja ik heb wel ps3 maar daar hebben mijn pappie en mammie voor gewerkt haha 😉 😆 "

  heb je dat niet gelezen er komt dit jaar geen prijsverlaging voor psvita 😉

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ja maar als 14 jarige is veel duur dus niet zeuren om de leeftijd gewoon hard werken ;), Ik heb vroeger nog jonger als jou ook voor een tv gespaard auto’s wassen op de markt dingen verkopen enzo.

  En toen zat ik nog in het gulden tijdperk 😛

 4.   
  soldierarjan's avatar

  ”Carlos0_0″ schreef, "Ja maar als 14 jarige is veel duur dus niet zeuren om de leeftijd gewoon hard werken ;), Ik heb vroeger nog jonger als jou ook voor een tv gespaard auto’s wassen op de markt dingen verkopen enzo.
  En toen zat ik nog in het gulden tijdperk :P"

  Dat klinkt mij heel bekend ik heb ook keihard gespaard voor een kleine tv en daarna nog om er een ps2 erbij te krijgen.
  Vind er niet een leuke aanbieding tussen zitten.

 5.   
  Leon's avatar

  toqeer schreef, "

  ”iLemonable” schreef, "Heel fijn en aardig allemaal, maar kunnen ze niet eerst de prijs van de PS Vita verlagen en dan daarna pas de games? Ik vind de prijs nog gewoon te hoog om er 1 te kopen als 14 jarige, ja ik heb wel ps3 maar daar hebben mijn pappie en mammie voor gewerkt haha 😉 😆 "

  heb je dat niet gelezen er komt dit jaar geen prijsverlaging voor psvita 😉 "

  Dat heb je denk ik verkeerd gelezen, Sony heeft juist gezegd dat er geen prijsverlaging voor de PlayStation Vita komt 😉

 6.   
  Leon 2.0's avatar

  Tales From Space: Mutant Blobs Attack! wilde ik sowieso al kopen, dus dat scheelt weer €2,-. Super Stardust Delta koop ik denk ook wel voor die prijs. 🙂

 7.   
  toqeer's avatar

  L30N schreef, "

  ”toqeer” schreef, "[quote=”iLemonable”].."

  heb je dat niet gelezen er komt dit jaar geen prijsverlaging voor psvita 😉 "

  Dat heb je denk ik verkeerd gelezen, Sony heeft juist gezegd dat er geen prijsverlaging voor de PlayStation Vita komt ;)[/quote]

  duh wat zeg ik net dan tegen hem er komt GEEN! PRIJSVERLAGING dat zie je daar tog staan

 8.   
  MelvinK's avatar

  Leuke kortingen maar niks voor mij zit er bij, al hoewel ik wel motorstorm bezit voor vita/ps3 en hustle kings voor ps3 , we need AAA titels op de vita

 9.   
  Leon 2.0's avatar

  MelvinK schreef, "Leuke kortingen maar niks voor mij zit er bij, al hoewel ik wel motorstorm bezit voor vita/ps3 en hustle kings voor ps3 , we need AAA titels op de vita "

  Die AAA-titels komen volgende week dus in de aanbieding. 🙂 Overigens is bijv. Mutant Blobs Attack! ook een hele goede platfomer!

 10.   
  Stubborn's avatar

  ik zag hem paar dage geleden voor 200-220 € of zo op zavvi.nl, zonder verzenden kosten.

  Ik heb geen interesse in om te kopen, want ik heb nooit met mijn psp gespeld en nu is het soort van een tekenfilmspeler van de kinderen als we op vakantie zijn.