Batman: Arkham City Armored Edition onthuld voor Wii U

Tijdens de E3-persconferentie van Nintendo kondigde Harley Quinn Martin Tremblay aan, de president van Warner Bros. Interactive Entertainment. Deze verscheen even kort op het podium om aan te kondigen dat Batman: Arkham City ook op de Wii U zal verschijnen. Bezitters van Nintendo’s nieuwste console zullen aan de slag kunnen met de zogenaamde Armored Edition van de game, die enkele interessante exclusieve features bevat.

Spelers van de Armored Edition zullen vooral veel gebruikmaken van de gamepad van de Wii U. Zo kun je de detective-modus op het scherm van je controller toveren, waardoor je geavanceerde details over de omgeving in één oogopslag kunt zien. Daarnaast zul je vingervlug Batmans uitrusting kunnen samenstellen via de gamepad. Bovendien kun je, middels de bewegingsgevoelige sensoren in de controller, onder andere je batarang besturen door de gamepad te kantelen.

Volledig nieuw zijn de Armored-kostuums voor Batman en Catwoman. Deze kostuums brengen tevens een nieuwe feature genaamd “BAT-modus” met zich mee. Door genoeg succesvolle aanvallen achter elkaar uit te voeren kun je de BAT-modus activeren. In deze staat is Batman extra sterk en kan hij nog meer schade toedienen aan zijn vijanden. De Armored Edition van Batman: Arkham City zal naar alle waarschijnlijkheid dit jaar nog verschijnen.

  1.   
    RenevdGijp's avatar

    Hardcore op de Wii, hoe gaaf is dat! Hopen op meer hardcore op de Wii U en het wordt gaaf!

  2.   
    soldierarjan's avatar

    dit is toch echt wel een vette titel die heel belangrijk kan zijn voor wii u in het begin.