YouTube-app naar PlayStation Vita

Sony heeft bekendgemaakt dat het binnenkort mogelijk zal zijn om video’s te kunnen bekijken via de YouTube-app op de PlayStation Vita. De applicatie heeft een aantal mogelijkheden waaronder het zoeken naar video’s, plaatsen van reacties en het opslaan van favorieten.

Er zullen ongetwijfeld meer applicaties op de Vita in de toekomst verschijnen. Vorige maand werd al de mogelijkheid om Skype te gebruiken op de PlayStation Vita geïmplementeerd.

 1.   
  SN0WIE's avatar

  PSVita begint er steeds leuker uit te zien, misschien koop ik hem nog wel eens 😛

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  Er moeten wat andere games erbij komen niet alleen apps.

 3.   
  Daniel Z's avatar

  Klinkt goed! Alleen nu nog een goede mogelijkheid om in het openbaar op Wi-Fi te kunnen, want zowel in de trein als op school is het aanmelden onmogelijk met een Vita en lastig met een telefoon.

 4.   
  Glennus's avatar

  Daniels_Zwart schreef, "Klinkt goed! Alleen nu nog een goede mogelijkheid om in het openbaar op Wi-Fi te kunnen, want zowel in de trein als op school is het aanmelden onmogelijk met een Vita en lastig met een telefoon."

  +1!

 5.   
  RenevdGijp's avatar

  Wordt best een leuke gadget en handheld, hopen op prijsverlaging ;P

 6.   
  Sympharion's avatar

  Kunnen ze niet beter die browser updaten zodat het minimaal HTML 5 support krijgt? Dan is YouTube ook mogelijk en nog veel meer! 🙂

 7.   
  Ika Q's avatar

  Eindelijk, daar heb ik echt op gewacht. Dat maakt de uren in het ziekenhuis minder saai.

 8.   
  soldierarjan's avatar

  Sympharion schreef, "Kunnen ze niet beter die browser updaten zodat het minimaal HTML 5 support krijgt? Dan is YouTube ook mogelijk en nog veel meer! 🙂 "

  dat heb ik ook veel liever dat ze gewoon browser update na HTML 5 zou stuk fijner zijn.

 9.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Eindelijk… De Youtube app komt naar de PS Vita toe. Nu nog hopen dat er vette games aan zitten te komen voor de Playstation Vita en geen simpele ports. Dat zullen we moeten afwachten tot de Sony persconferentie op dinsdag 5 juni om 03.00 uur (NL tijd)

 10.   
  StefanA's avatar

  Eindelijk kan je op de Vita ook gebruik maken van YouTube.