Vanavond op TV: Iron Man en Iron Man 2

Afgelopen donderdag was het al genieten geblazen met een dubbele portie Batman. Vanavond kun je lekker onderuit en twee keer genieten van Robert Downey Jr. als Tony Stark. Zowel Iron Man als Iron Man 2 zijn vanavond te zien. Je gaat het wel in de omgekeerde volgorde zien, want deel 2 komt als eerste.

Vanavond op tv: Iron Man 2 (RTL 5, 20:00) Tony Stark heeft inmiddels zijn identiteit als Iron Man onthuld en de Amerikaanse overheid en het leger zet hem onder druk om de technologie van het ijzeren pak te delen. Ondertussen ligt het kwaad ook weer op de loer in de vorm van de brute Rus Ivan Vanko, alias Whiplash.

En ook: Iron Man (RTL 5, 22:30) Tony Stark is niet alleen multimiljardair, maar ook nog eens een hele goede uitvinder. Tijdens een zakenreis wordt hij ontvoerd en gedwongen om een extreem gevaarlijk wapen te ontwikkelen. Tony doet alsof hij meewerkt, maar in werkelijkheid bouwt hij een ijzeren pak waarmee hij weet te ontsnappen. Als hij merkt dat hij in het pak meer uit zijn leven kan halen, besluit hij onder de alias Iron Man te vechten tegen het kwaad.

En je weet het, heb je nog tips voor de redactie? Laat het ons dan weten in een mailtje naar de hoofredactie of een reactie op dit item.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren