Sly Cooper: Thieves in Time ook richting Vita

Goed nieuws voor bezitters van een PlayStation Vita die reikhalzend uitkijken naar het volgende avontuur van de bekendste criminele wasbeer ter wereld: Sly Cooper: Thieves in Time zal ook voor de PlayStation Vita verschijnen. De draagbare versie van de game komt gelijktijdig met zijn grote broertje op de PlayStation 3 in de winkels te liggen.

De PlayStation Vita-versie van Thieves in Time zal gretig gebruikmaken van de exclusieve mogelijkheden van het apparaat. Zo biedt de game ondersteuning voor zowel het voorste als het achterste touchpad en het is tevens mogelijk om Sly te besturen middels het touchscreen en de motion controls. Daarnaast kun je jouw Vita-savegame online opslaan, waarna je op de PlayStation 3 weer verder kunt waar je was gebleven. Andersom is hetzelfde mogelijk met de savegame van je PlayStation 3. Meer details rondom de Vita-versie worden spoedig onthuld. Sly Cooper: Thieves in Time staat gepland voor een release later dit jaar.

 1.   
  toqeer's avatar

  dit is egt goed nieuws voor psvita kan niet wachten 🙂

 2.   
  BABI-PANGPANG's avatar

  *sniff sniff* Ik ruik *sniff sniff*… ik ruik hoop.

 3.   
  toqeer's avatar

  B@S schreef, "*sniff sniff* Ik ruik *sniff sniff*… ik ruik hoop."

  ben je tegen vita ofz 😛

 4.   
  BABI-PANGPANG's avatar

  toqeer schreef, "

  ”B@S” schreef, "*sniff sniff* Ik ruik *sniff sniff*… ik ruik hoop."

  ben je tegen vita ofz 😛 "

  Niet bepaald, maar ik moet wel zeggen dat de trage opkomst van redelijke Vita spellen me behoorlijk tegenvalt. Uncharted was okee maar niet iets om je een aantal maanden mee te vermaken, zeker zonder een multiplayer.

 5.   
  toqeer's avatar

  B@S schreef, "

  ”toqeer” schreef, "[quote=”B@S”].."

  ben je tegen vita ofz 😛 "

  Niet bepaald, maar ik moet wel zeggen dat de trage opkomst van redelijke Vita spellen me behoorlijk tegenvalt. Uncharted was okee maar niet iets om je een aantal maanden mee te vermaken, zeker zonder een multiplayer.[/quote]

  oke ja dat is wel waar psvita kan nog wel goeie titels gebruiken
  als god of war assasins creed ze moeten er gwn alles aan doen zodat het niet
  eindigt als de originele psp