Rock on met This Must Be The Place

Donderdag komt This Must Be The Place in de Nederlandse bioscopen. Een film waarin Sean Penn een oude rockster speelt die geen afscheid kan nemen van de rock ’n roll. Heel wat lekkere oude rocknummers dus, vermengd door een roadmovie. Het lange haar van The Beatles, de leren jacks van de Ramones, de zware make-up van Kiss en natuurlijk de moves van Jagger… de echte rock ’n roll look is natuurlijk wel bekend.

Maar om echt in de stemming te komen, is hier een playlist genaamd Rock’s Guilty Pleasures – This Must Be The Place Een lijstje met tien gouwe ouwe hits. Sympathy for the Devil; Stairway to Heaven; Passanger… Wat wil je nog meer? Snel luisteren dus.

Is je interesse gewekt? Kijk dan hier naar de trailer.

De excentrieke Cheyenne was ooit een succesvol popster. Muziek maakt hij allang niet meer, maar hij kleedt zich nog dagelijks alsof hij zó het podium op moet. Zijn leven kabbelt voorbij, totdat zijn vader overlijdt. Hij vertrekt naar Amerika en zet zijn vaders zoektocht naar een oorlogsmisdadiger voort. Zijn reis voert hem dwars door het land. Hij ontmoet bijzondere mensen, ontroert ze met zijn wijsheden en grappen en laat ze in verbazing achter. Zelf voelt hij zich meer en meer thuis in het leven.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren