De week van MoviesNET: week 13

Zoals altijd sluiten we ook deze week weer af met een overzicht van wat er de afgelopen week zoal gebeurde op MoviesNET. En om helemaal op de hoogte te blijven, bezoek je ons natuurlijk elke dag voor het laatste nieuws, trailers, recensies en veel meer!

Nieuws
Aliens uit Men in Black 3 onthult, en ook de Theme Song van Pitbull.
De laatste nieuwtjes over Men in Black 3; niet alleen verschenen er foto’s van de aliens, ook werd de single van Pitbull die dienst zal doen als theme song onthuld.

Scarlett Johansson ook in Iron Man 3
Net als in Iron Man 2, zal Scarlett Johansson ook in het derde deel haar opwachting maken. Of ze daarin meer screentime krijgt? Who knows…

Foto’s en een featurette voor The Avengers
De Avengers komen eraan, en dat zullen we weten ook. Wederom een dosis nieuwe foto’s. En, dit keer ook een filmpje van achter de schermen!

Michael Bay onthult titel nieuwe Turtles-film
Bay’s film over de groene ninja’s brengt voorlopig nogal wat te weeg. Wat denk jij van de nieuwe titel?

Nieuw sci-fi project Wachowski’s[/player]
De Wachowski broertjes zijn terug! Na hun grote knaller met de Matrix trilogie gaan ze nu aan de slag met een film genaamd Jupiter Ascending.

Trailers
Teaser voor The Twilight Saga – Breaking Dawn: Part 2

Extended Snow White and the Huntsman

Teaser voor Total Recall

Hotel Transylvania

The Dictator

Red Band voor American Reunion

Rise of the Guardians

Recensie
Chronicle

En verder
Ook deze week blikten we weer terug op een pareltje uit het verleden, in de zeer toepasselijk genaamde serie Parels uit het Verleden. Dit keer: Willow

En natuurlijk is er ook weer een superheld in het zonnetje gezet in het teken van Avengers Donderdag. Maak kennis met Hawkeye, waarschijnlijk de minst bekende van de Avengers. En als je nog een artikel gemist had, dan kun je alles netjes terugvinden op de Avengers Donderdag overzichtspagina.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren