Het mooie Journey binnenkort ook uit voor pc

Het gaat niet om de bestemming, maar de reis. Toch ziet het er naar uit dat het diepe en mooie Journey binnenkort een nieuwe bestemming aan zal doen, namelijk PC.

Het nieuwe Epic Game Store bestaat nog maar net, maar heeft nu al stof doen opwaaien en het ziet er naar uit dat er binnenkort ook opwaaiend woestijnstof zal zijn. Er is namelijk een gamepagina ontdekt voor het mysterieuze Journey. Deze PlayStation original kwam in 2012 uit voor de PlayStation 3 en maakte later zijn weg naar de PlayStation 4.

Wanneer de game voor PC beschikbaar zal zijn, is nog onbekend. Maar gezien de uitgebreide gamepagina in de Epic Games Store, kunnen we er vanuit gaan dat een aankondiging niet lang op zich zal laten wachten.

 1.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  het ziet er alles behalve spannend uit

 2.   
  MaTriXX's avatar

  Nooit begrepen wat nu al die ophef hierover was, toen der tijd gekocht vanwege de reacties van mensen en ik had na het uitspelen meer de reactie ….. owkee wtf was dat :P.

 3.   
  Turk–Life's avatar

  Was n mooie mysterieuze game. Ik had ervan genoten, vooral dat moment dat je n andere speler tegenkomt en samen verder gaat is leuk. Achteraf kreeg ik n lieve bericht van diegene, want tijdens het spel krijg je niet te zien wie de speler is. Je kan alleen communiceren door bepaalde signalen uit te zenden / geluiden te maken.