Ontslagen bij Starbreeze na voltooiing Syndicate

Starbreeze legde kortgeleden de laatste hand aan Syndicate en het spel is inmiddels op schijfjes geperst, klaar om aanstaande dinsdag door heel Amerika verspreid te worden. Dat lijkt reden voor een feestje bij de Zweedse ontwikkelaar, maar niets is minder waar: er stond de medewerkers vanochtend een zeer onaangename verrassing te wachten. Er zullen namelijk 25 gedwongen ontslagen vallen bij de studio.

Onder andere bestuurslid Peter Tornquist zal ander werk moeten zoeken. De man was al sinds 2002 werkzaam bij Starbreeze, maar nu is besloten dat hij niet meer nodig is. Directeur Mikael Nermark liet weten de ontslagen te betreuren, maar het ook als een noodzakelijke actie te zien:

It is sad that we are forced to make staff cutbacks affecting employees, but we have to reduce staff after the final delivery of the Syndicate.
Syndicate ligt vanaf 24 februari in de Europese winkels.

  1.   
    JustB's avatar

    Lullig….

  2.   
    Hillianii's avatar

    Gebruikt en verkocht 😆

  3.   
    Koen45's avatar

    Zo gaat het toch bij alle bedrijven. Stinkerts

  4.   
    toqeer's avatar

    starbreeze naam zegt al voor mij genoeg egt gebruikt

  5.   
    gatemaster64's avatar

    hij is gewoon gebruikt 😡

  6.   
    -050- Critical's avatar

    tja maar jongens is dat niet een kenmerk aan projectmanagement (een tijdelijk verband tussen mensen om een project tot een succesvol einde te brengen), waarschijnlijk hadden ze mankracht nodig en nu er een project wegvalt, zullen deze mensen niets hoeven te doen.

    Zo gaat het in de echte wereld 🙂