Uitgebreidere online-ondersteuning in nieuwe game Thatgamecompany

Eerder deze maand kon je al op GamersNET lezen dat ontwikkelaar Thatgamecompany de laatste hand had gelegd aan Journey. De game was dus eindelijk goud en klaar voor de release, waarna vandaag bleek dat die op 14 maart valt. Dat betekent dat Thatgamecompany zich nu kan gaan richten op een nieuw project. Uit een vacature die zojuist online is verschenen, blijkt dat men met die game “een stap verder” wil gaan op het gebied van online-ondersteuning:

With our last game, Journey, we began incorporating online interactions into our projects, and we’d like to take it a step further on our next game. While we’re pretty experienced making games, we’ve never built a full scale online service available to hundreds of thousands of users. We’re looking for someone to help us plan and build our online infrastructure in a way that scales.
Dit klinkt zeer ambitieus voor zo’n relatief kleine ontwikkelaar en de eisen die men aan de sollicitant stelt, zijn dan ook niet mis. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat deze “de wens heeft om games volwassener en relevanter te maken voor mensen.” Er is op dit moment nog niets bekend over het nieuwe project van Thatgamecompany, maar we houden je uiteraard op de hoogte.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren