Games die meer waardering verdienden

Lijstjes zijn leuk, dat weten we allemaal. Onderstaand lijstje van Computer & Videogames is er eentje die je wel eens rustig mag doornemen, wie weet kom je nog een pareltje tegen die je bent vergeten te spelen.

Onderstaande games zijn ondanks dat ze vrijwel allemaal lovende recensies kregen amper verkocht… wat best zonde is in een aantal gevallen.


1. Vanquish
2. Pure
3. Shadows of the Damned
4. El Shaddai: Ascension of the Metatron
5. Castlevania: Lords of Shadow
6. Wet
7. The Orange Box
8. Child of Eden
9. IL-2 Sturmovik
10. Bayonetta
Een lijstje waar wij ons best in kunnen vinden. Bayonetta was gewoon – ondanks een aantal gebreken – een vette game, net zoals Wet. Ook Vanquish en Pure verdienden veel meer aandacht. Wat denken jullie?

  1.   
    Steen's avatar

    Ben ik nou gek ๐Ÿ˜• Want de orange box is toch geen spel, maar een aantal spellen van Valve ik vind het niet zo heel raar dan, voor de rest zijn het geweldige games die (volgens mij) afzonderlijk wel goed verkocht hebben ๐Ÿ˜‰

  2.   
    alighttrunks's avatar

    Ik vind het niet gek dat er een heleboel games zijn die echt goed zijn maar totaal niet verkopen. Mensen lopen tegenwoordig als een kudde achter elkaar aan en als de ene een game goed vind dan kopen ze hem allemaal. Zelf iets uitproberen dat ziet er niet in.

  3.   
    R1chardTM's avatar

    Bayonetta verdiende inderdaad meer dan de massa er van denkt.

  4.   
    NightHawk's avatar

    Orange Box? Serieus? Een van de best verkochte games van de laatste jaren?

  5.   
    XTR17's avatar

    PURE is toch een van de leukste racegames op de huidige generatie consoles, Split/Second verkocht ook niet al veel beter en is nog net wat leuker dan PURE. Beide games zijn van dezelfde ontwikkelaar Black Rock, deze is inmiddels helaas gesloten vanwege de tegenvallende verkopen :/

    Vanquish & Wet liggen hier ook nog in de kast om nog eens gespeeld te worden.

  6.   
    xHouse's avatar

    Pure is een game die inderdaad meer waardering verdiend, net zoals Bayonetta.

  7.   
    Danielle.k's avatar

    Castlevania: Lords of Shadow was een zeer leuke game, Vanquish vond ik zeer goed maar erg kort.

  8.   
    RockerRoy's avatar

    Ik heb van deze alleen Pure, Bayonetta, Wet en the orange box gespeeld.

    Ik vond Pure vrij saai, maar ik houd dan ook helemaal niet van racing games, die zat alleen standaard bij de Xbox.

    Bayonetta was wel vet, maar ik vind de DMC games toch nog wel iets beter. De games zijn zeer sterk vergelijkbaar maar DMC had betere bossfights en was wat minder herhalend naar mijn mening.

    Wet was ook wel vet maar ERG kort.

    The orange box is idd een verzameling van games, ik weet niet hoe je dat wil beoordelen als een game…

  9.   
    HashtagMcSwag's avatar

    Vanquish was leuk maar heel kort

  10.   
    fdennis's avatar

    Nou wet verdiend echt niet meer waardering. Ik vind dat MK9 meer waardering verdiende was echt een geniale game. Terwijl er vooraf zoveel kritiek op was.

  11.   
    FishHookz's avatar

    fdennis schreef, "Nou wet verdiend echt niet meer waardering. Ik vind dat MK9 meer waardering verdiende was echt een geniale game. Terwijl er vooraf zoveel kritiek op was."

    Mortal Kombat 9 was inderdaad een erg goede game maar die kreeg best wel de waardering die hij verdiende hoor ๐Ÿ˜‰ Heel veel reclame voor geweest en de game staat in de winkels soms nog zelfs bij ”nieuwe” games ๐Ÿ˜† Vanquish was een leuke game maar kreeg daarin tegen weinig reclame en is nu al bijna nergens nieuw terug te vinden dus daarom staat Mortal Kombat 9 niet in de lijst ๐Ÿ˜‰

  12.   
    blackname's avatar

    Ik heb zo genoten van Shadows of the Damned, de gameplay was leuk maar de humor deed het hem 7 uur lang helemaal ziek gelachen met mijn beste maatje Johnson BIG BONER!!!

  13.   
    nanathan's avatar

    De move verdient ook meer waardering vind ik :p

    Time crisis !!!!