Release Diablo III in het tweede kwartaal van 2012

De directeur van Blizzard, Mike Morhaime, heeft in een gesprek met investeerders bekendgemaakt dat men er naar streeft Diablo III in het tweede kwartaal van 2012 uit te laten komen. Het derde deel uit de Diablo-reeks zal in dat geval tussen april en juni uit moeten komen.

We can also confirm that we are targeting a Q2 launch for Diablo 3. We expect to announce more details about the release schedule in the coming weeks.
De financieel directeur van Activision Blizzard, Thomas Tippl, claimde dat er in 2012 minstens twee titels van Blizzard uit zullen komen. Hij heeft echter niet gezegd om welke games het gaat. De kans is groot dat het naast Diablo III World of Warcraft: Mists of Pandaria of StarCraft 2: Heart of the Swarm zal zijn en misschien wel beide spellen.

 1.   
  Hitman047's avatar

  Weer uitstel… Blizzard’s ‘It’s ready when it’s ready’ instelling begint me weer eens op de zenuwen te werken. Gelukkig maakt de hoge kwaliteit van Blizzard games over het algemeen veel goed. 😉

 2.   
  fdennis's avatar

  Hoe vervelend uitstellen ook zijn je kunt beter een jaar langer wachten op een 100% werkende game dan 1tje die 90% werkt. En dan bedoel ik veel bugs enzovoort. Ben blij dat Blizzard en Rockstar zo te werk gaan.

 3.   
  Kill Gamer 01's avatar

  deze game is toch vaker uitgesteld?

  dit wordt denk ik weer een uitstel.

 4.   
  Danielle.k's avatar

  fdennis Ik heb nog geen enkele game gezien van Blizzard die 100% af was, meer in de richting van 90% en dan nog steeds veel bugs.
  Zelfs met WOW patches presteerd Blizzard het om veel fouten in het spel te laten het enige goede aan Blizzard op zo`n moment is dat ze games vaak blijven ondersteunen met patches.

 5.   
  Intersivety's avatar

  Ze blijven deze game maar uitstellen hopelijk is dit de laatste uitstel.

 6.   
  zalazar's avatar

  Hoop dat ie dan ook echt eens uitkomt!