Nintendo Hotspot-service van start gegaan

“Maak met Nintendo 3DS in 21 landen gratis gebruik van meer dan 5000 Europese Wi-Fi Hotspots van free-hotspot.com!” Zo luid de slogan van Nintendo’s nieuwe service, de Nintendo Hotspot-service. Vanaf vandaag kun je met je 3DS genieten van een hoop extra hotspots, waarmee je 3DS automatisch verbinding zult maken zodra je in de buurt bent.

De dienst betreft een samenwerking tussen Nintendo en Free-Hotspot.com en Nintendo heeft er het volgende over te zeggen:

Je Nintendo 3DS zal automatisch verbinding maken met het netwerk van free-hotspot.com in veel van de grootste fastfoodrestaurants en toonaangevende hotelketens, onder meer McDonald’s, Burger King, KFC, Subway, Ibis Hotels en Etap Hotels in Europa.

Gezien hun uitgebreide Europese netwerk van Wi-Fi-toegangspunten, was het een logische beslissing om samen te werken met free-hotspot.com. De toegangspunten bevinden zich voornamelijk in populaire restaurants en hotels, plaatsen die mogelijk regelmatig door Nintendo 3DS-bezitters worden bezocht.

We adviseren alle Nintendo 3DS-bezitters om hun voordeel te doen met de nieuwste systeemupdate, die goed is voor een hele reeks nieuwe functies en verbeteringen, inclusief de mogelijkheid om 3D-filmpjes te maken.

Zo vertelt Laurent Fischer, Managing Director van Nintendo Europa. Het betreft overigens 21 landen in Europa die nu deze service bieden, kortom, download de systeemupdate en ga op pad!

  1.   
    Superwasbeer's avatar

    o0 dit kon al een hele tijd hoor. voor mij in ieder geval