Uncharted 3 wist The Last of Us al te teasen?

Onlangs werd op de VGA’s een nieuw project aangekondigd van ontwikkelaar Naughty Dog, namelijk The Last of Us, waar ook een officiële Debut Trailer van is verschenen. Al eerder werd de titel geteased door middel van apocalyptische video’s, maar het schijnt dat ook in Uncharted 3: Drake’s Deception een tease van The Last of Us te vinden is.

Verscheidene gamers zeggen een zogenoemde easter egg te hebben gevonden in de vorm van een krant. Het leesgerei ligt in Uncharted 3 op een tafel in een café en de kop van de krant zegt het volgende.

Scientists are still struggling to understand deadly fungus.
Dit wijst naar een vijandige schimmel die een individu lichamelijk en geestelijk in zijn volledigheid zal overheersen. De PlayStation 3-exclusive The Last of Us speelt zich toevallig ook af rondom dit enge fenomeen. Er is tevens een bevestiging naar buiten gebracht dat de krantenkop er al vanaf het begin in zat en niet later is toegevoegd door een patch.

Of de tease daadwerkelijk om The Last of Us draait, is nog onbekend.

 1.   
  Mika0077's avatar

  Nou wil je dat toch van tevoren gesnapt hebben.

 2.   
  Daniel Z's avatar

  Was leuker geweest als mensen er voor de aankondiging al over gingen speculeren. Maar wel droog als de krantenkop echt om The Last of Us draaide.

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  Wel grappig maar vaak gebeurd wel zoiets zijn makers benieuwd of mensen dit zullen opmerken dan 🙂