Batman: Arkham City DLC onthuld

Vandaag heeft Rocksteady onthuld dat op 20 december nieuwe downloadable content voor Batman: Arkham City zal worden uitgebracht. Deze nieuwe content bevat een geheel nieuwe map, gesitueerd in de Batcave, alsmede The Iceberg Lounge en Joker’s Carnival. De laatste twee waren eerder al verkrijgbaar als pre-order extra’s.

Op dit moment is het nog niet bekend of de maps apart of als een bundel zullen worden uitgebracht. Ook is niet duidelijk hoeveel de DLC zal gaan kosten.

Joker’s Carnival verandert de regels van The Weakest Link en voegt een scoremeter toe, die zich vult als je met vijanden vecht. Het is mogelijk om je score op elk gewenst moment te banken, maar naarmate de meter zich vult krijg je een heel aantrekkelijke bonus. Banken houdt in dat je je score veiligstelt, maar ten koste hiervan loopt de meter weer leeg. Volgens Rocksteady zal de DLC voor vier uur aan speelplezier zorgen.

Waarschijnlijk zullen PlayStation 3-bezitters op 21 december aan de slag kunnen gaan met de content, omdat Sony altijd op de woensdag de PlayStation Store vult met nieuwe content.

  1.   
    Sa.'s avatar

    Super cool ik ga deze sowieso halen! 😆