Wiggler en Honey Queen toegevoegd aan Mario Kart 7

In het blad Nintendo Power zijn een aantal onthullingen gedaan met betrekking tot de nieuwe Mario Kart. In Mario Kart 7 voor de 3DS zouden namelijk Wiggler en Honey Queen als speelbare personages worden toegevoegd. Het blad suggereert dat er nog meer figuren in de toekomst zullen worden aangekondigd.

Wiggler maakte diens debuut in Super Mario World en zijn sindsdien regelmatig teruggekomen in Mario-spellen. Zo waren deze duizendpootachtige figuren ook te zien in New Super Mario Bros. en Mario Power Tennis. Wiggler zal in Mario Kart 7 voor de eerste keer achter het stuur duiken. Honey Queen is een heel recentelijk personage, die slechts in de Super Mario Galaxy-games voorkwam. Hieronder zijn nog enkele vage screenshots van deze nieuwkomers in actie.Eerder al werd onthuld dat we in Mario Kart 7 aan de slag kunnen met Metal Mario en Lakitu. Laatstgenoemde kennen we als de Koopa, die op diens wolk het startsein gaf in alle Mario Kart-games. Ditmaal zal hij ook achter het stuur te vinden zijn.

 1.   
  Update's avatar

  Niiiiicceee beste veel nieuwe caracters!

 2.   
  firehopper211's avatar

  Vet leuk dat ze die gouwe ouwe enemys voor het eerst ook achter het stuur zetten!! ๐Ÿ˜† K’hoop dat ze d’r nog veel meer doen! Absolute FUN!! ๐Ÿ˜†

 3.   
  Jelkey's avatar

  vet van de wiggler, vind de honey queen wat minder, vooral omdat zij eigenlijk veeeeeeel te groot is om in een kart te passen ๐Ÿ˜›

 4.   
  Superwasbeer's avatar

  lol die rups is echt wicked ๐Ÿ˜›

 5.   
  RemcoBluB's avatar

  Jelkey schreef, "vet van de wiggler, vind de honey queen wat minder, vooral omdat zij eigenlijk veeeeeeel te groot is om in een kart te passen ๐Ÿ˜› "

  Bowster en DonkeyKong zijn ook aardig dik.
  En die gele en paarse mario en dat spookje ook… ๐Ÿ˜›

 6.   
  Jelkey's avatar

  RemcoBluB schreef, "

  ”Jelkey” schreef, "vet van de wiggler, vind de honey queen wat minder, vooral omdat zij eigenlijk veeeeeeel te groot is om in een kart te passen ๐Ÿ˜› "

  Bowster en DonkeyKong zijn ook aardig dik.
  En die gele en paarse mario en dat spookje ook… ๐Ÿ˜› "

  maar de honey queen is gewoon HUGE, valt niet te vergelijken met bowser of donkey (alhoewel bowser soms ook een gigavorm aanneemt)

  btw, gele en paarse mario??????? je maakt een grapje zeker mag ik hopen? :O