Nintendo zal Mario Kart 7-glitch niet patchen

Een glitch in de baan Wuhu Mountain Loop van Mario Kart 7 maakt het mogelijk om een groot deel van de baan over te slaan. Wanneer je op een bepaalde plek van de baan in het water valt, zal je vervolgens vlak voor de finish van het tweede gedeelte teruggezet worden, waardoor je een zeer grote tijdswinst boekt.

Nintendo heeft echter laten weten hier niets aan te willen doen. Dit zou oneerlijk zijn tegenover de gebruikers die het spel op de release kochten. Dit suggereert dat Nintendo niet de mogelijkheid heeft om de game te patchen, maar dat de exploit slechts ongedaan gemaakt kan worden door een nieuwe versie in de winkels te leggen.

We are aware that it is possible to navigate a certain part of the track in Wuhu Island in a way that allows a large part of the course to be bypassed.

There are no plans to update the game to remove this shortcut as doing so would create an unfair advantage for the users of the original release of the game. Rest assured your comments have been added to our records for Mario Kart 7.

 1.   
  Jonah's avatar

  Nou, één keer raden wat ik de komende tijd ga doen. 😛

 2.   
  Hitman047's avatar

  Wat een vage reactie van Nintendo. Zou die woordvoerder überhaubt wel weten wat een patch is? 😕

  Tuurlijk is zoiets wel te fiksen. En als je die patch onderdeel maakt van een (verplichte) firmware update ontstaat er ook geen oneerlijk voordeel. 😳

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  Zoiets was er toch ook al met Mario Kart op de wii ofzo, Je kon gewoon achteruit rijden en weer terug over de finish en je was een ronde verder.

 4.   
  tijn80's avatar

  Zo erg is het toch niet? Als je het te moeilijk vindt, rij je gewoon de plomp in. Vindt je het nog steeds leuk dan rij je gewoon je rondje. Eigen keuze…

  Als je nou door de glitch vast kwam te zitten ofzo… Ik zie het probleem niet.

 5.   
  Leon 2.0's avatar

  ”tijn80″ schreef, "Zo erg is het toch niet? Als je het te moeilijk vindt, rij je gewoon de plomp in. Vindt je het nog steeds leuk dan rij je gewoon je rondje. Eigen keuze…
  Als je nou door de glitch vast kwam te zitten ofzo… Ik zie het probleem niet."

  Bij multiplayer races is het natuurlijk niet leuk als sommige mensen het gebruiken, terwijl andere de hele glitch niet kennen. 🙂 Daarnaast lijkt het mij een kleine moeite om het te patchen.

 6.   
  Hillianii's avatar

  Nintendo nintendo…

 7.   
  Tadao's avatar

  Vroeger: Skilljump
  Nu:Glitch abuse xP