3G-versie PlayStation Vita populairder dan Wi-Fi-versie

Eerder vandaag lieten we al weten dat de pre-orders van Sony’s PlayStation Vita aan hun limiet zitten in Japan. Nu meldt de Japanse retailer Sinobi dat de 3G-versie van de handheld een stuk populairder is onder de consument dan de Wi-Fi-versie.

65 percent of PlayStation Vita reservations on the first day were for the 3G model, with the Wi-Fi model making up the other 35 percent of them.
De retailer zegt dat 65 procent van de reserveringen voor de 3G-versie waren, en dus een 35 procent was bestemd voor de Wi-Fi-versie. Qua prijs ligt de 3G-versie van de Vita in Japan rond de 280 euro daar de Wi-Fi-versie over de toonbank zal gaan voor een kleine 235 euro.

Van alle consumenten die de Vita hebben gereserveerd, heeft 82 procent er tevens een memory stick bij gekocht, waarvan 72 procent voor een 32GB kaartje ging.

 1.   
  tijn80's avatar

  Hmm, ik zou de wifi-versie kopen. Daar heb je tenminste geen extra abonnement voor nodig.

 2.   
  Hitman047's avatar

  ”tijn80″ schreef, "Hmm, ik zou de wifi-versie kopen. Daar heb je tenminste geen extra abonnement voor nodig."

  En niet te vergeten, dat deze ook nog eens 50 euro goedkoper is. 😉

  Veel openbare ruimtes hebben tegenwoordig toch gratis wifi, waarom zou je dan extra gaan betalen voor een 3G-versie?

 3.   
  -Arthur-'s avatar

  Ik zou ook voor een wifi-model gaan. Maar voor de mensen die een “vangnet” willen hebben, bij gebrek aan bereik…tja…toch wel handig in tijden van nood. 😉

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  ”Hitman047″ schreef, "[quote=”tijn80″]Hmm, ik zou de wifi-versie kopen. Daar heb je tenminste geen extra abonnement voor nodig."

  En niet te vergeten, dat deze ook nog eens 50 euro goedkoper is. 😉
  Veel openbare ruimtes hebben tegenwoordig toch gratis wifi, waarom zou je dan extra gaan betalen voor een 3G-versie? [/quote]

  Precies 3G versie is helemaal niet meer nodig zoveel wifi hotspotten tegenwoordig waar je op kan, Ik ga ook voor de wifi versie en direct Uncharted erbij die moet ik gewoon spelen 😀

 5.   
  soldierarjan's avatar

  ik ga zelf zeker weten voor wifi versie met uncharted samen.
  maar messchien is in japan 3g populairder omdat daar niet veel wifi punten zijn en hier in nederland op tal van openbare plekken tegenwoordig.