Gerucht: Ezio van Assassin’s Creed gastpersonage in Soul Calibur V

Een hoogst dubieus, en waarschijnlijk niet op waarheid gebaseerd, gerucht is de ether ingekomen: Ezio zou wel eens een gastpersonage kunnen zijn in de nieuwste Soul Calibur. Ezio Auditore vervulde de rol van hoofdpersoon in Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed: Brotherhood en binnenkort ook in Assassin’s Creed: Revelations.

Joystiq zou de onderstaande afbeelding hebben ontvangen als mysterieuze tip en werd verteld dat de foto was genomen tijdens een bèta-versie op een toernooi. Gematsu heeft aangegeven dat het plaatje van PS3blog komt, waar in een liveblog van een Namco Bandai-evenement het gastpersonage zou worden onthuld. Vanwege een embargo zou er niet meer informatie gelekt kunnen worden, aldus Gematsu, maar dat betekent dat we binnenkort dus wel meer over de game te weten zouden moeten komen.


Hoe dubieus is het echter, dat maar één bron hier melding van maakt, gezien het feit dat het op een publiekelijk evenement te zien was? Bovendien zijn er ook grafisch gezien nog enkele dingen aan te merken op de afbeelding. Tot slot is het bizar dat Ubisoft zijn personage zou uitlenen aan Namco Bandai.

Hoewel het wellicht niet waar is; hoe vet zou het zijn om met Ezio’s hidden blade je tegenstanders in Soul Calibur een kopje kleiner te maken? In ieder geval past hij met zijn unieke wapens beter in de vechtreeks dan Darth Vader en Yoda dat destijds deden…

 1.   
  JeroenGamer's avatar

  ik ben geen fan van Soul Calibur maar een groot fan van Assassin’s Creed dus als dit waar is ga ik Soul Calibur mischien wel halen.

 2.   
  RoHoutje's avatar

  Dit is tog een soort Street Fight game? Neh, niks voor mij. Maar dat Ezio er misschien in gaat spelen is wel vet. πŸ™‚

 3.   
  spitskitter's avatar

  haha facking vett xD

 4.   
  firehopper211's avatar

  Ik hoorde dat ze toch nog waarschijnlijk stiekem weer met gast personages gang gingen en inmiddels is dat al lang waar πŸ™„ mythologische personages als Ezio zou wel perfect thuis kunnen horen en gelukkig geen futuristische zoals Star Wars, Verder zit ik wel super uit te kijken naar deze titel. πŸ™‚

 5.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ik vond het op me ps2 wel leuk misschien dat ik weer eens een deel uit probeer.

 6.   
  LightFasher's avatar

  Dan moet ik deze game maar in de gaten ga houden πŸ˜› .

 7.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik moet zeggen hij zou er perfect in passen. πŸ™‚

 8.   
  fabiankok's avatar

  Heerlijk nep, maar wel vet πŸ˜†