Maakt Project Gotham Racing een comeback op de volgende Xbox?

Volgens een anonieme bron zou Project Gotham Racing 5 momenteel in ontwikkeling zijn voor de volgende generatie Xbox. Het spel zou ontwikkeld worden door de nieuwe studio Lucid Games en lijkt in de planning te staan als lanceertitel voor de Xbox 720. Uiteraard is dit een gerucht, maar er zit ook nu weer een zekere fundering achter.

Toen de Xbox 360 verscheen was één van de eerste titels Project Gotham Racing 3 en Microsoft zou wel eens de geschiedenis kunnen laten herhalen door hun oude succesreeks nieuw leven in te blazen. Wat echter nog meer in het voordeel van dit gerucht pleit is ontwikkelaar Lucid Games zelf. Deze nieuwe studio bestaat namelijk uit voormalige werknemers van Criterion en het ter ziele gegane Bizarre Creations. Waar zou een team dat enkel ervaring heeft met racers en de Project Gotham-reeks in het bijzonder zoal mee bezig zijn tegenwoordig?

 1.   
  soldierarjan's avatar

  Het zou best kunnen dat ze eraan werken maar kan ook net zo goed een andere deel in forza zijn weer een spin of zoals vorige jaar.

 2.   
  Sub-Zeuro's avatar

  Mmmm wacht eerst af of Microsoft hierop reageerd… dat zou dan (ook) binnenkort moeten zijn…speculeer ik. Ik zou heel graag deze pracht-game in nextgen graphics willen spelen. 8)

 3.   
  FioranoJC's avatar

  Ik hoop het! ik vond de GT series altijd de leukste racespelletjes om te spelen! autogeluiden waren het meest realistisch en ze zagen er goed uit!

 4.   
  sthij's avatar

  Ik denk eerder gezegt dat dit forza motersport 5 word. Maar ik hoop natuurlijk project gotham racing gewoon omdat dat project gotham racing 2 veels te veel uren in heb gestopt als een kind. zeker weten 60 uur

 5.   
  segin's avatar

  Ik hoop heel erg op een nieuw deel in de Project Gotham Racing-serie. Het is eigenlijk een beetje voor mijn tijd en ik vraag me ook af waarom ze ooit ‘gestopt’ zijn. Ik ben dus benieuwd.