Ook Nightwing in de Batman: Arkham City Challenges

Eerder is al bekend gemaakt dat Robin speelbaar zal zijn in de Challenges van Batman: Arkham City en nu mag ook Nightwing zich toevoegen bij de cast van het spel. Net als Batman: Arkham Asylum speelt Batman: Arkham City zich af ver in de tijd van het Batman universum. Zo is Batgirl niet meer actief vanwege een ongeluk en is Batman inmiddels toe aan zijn tweede Robin (Tim Drake). De eerste, Dick Grayson, is inmiddels solo gegaan als Nightwing en ook hem zullen we onder de knoppen krijgen in de Challenges van Arkham City.

Nightwing zal, net als Robin, een compleet eigen set met bewegingen hebben en vermoedelijk zullen deze bewegingen te maken hebben met de twee wapenstokken die de superheld gebruikt in de strips. Het Nightwing Bundle Pack zal vanaf 1 november verkrijgbaar zijn voor 560 Microsoft Points of € 6,99 via het PlayStation Network. Het Robin Bundle Pack verschijnt vervolgens op 22 november, voor een zelfde prijs. De game zelf verschijnt op 19 oktober aanstaande.

  1.   
    Sa.'s avatar

    AWESOME!!! 😳

  2.   
    firehopper211's avatar

    K’heb (waarschijnlijk) deze gast nog nooit gezien in de gehele Batman franchise gezien, maar hij ziet er behoorlijk badass uit. 8)

  3.   
    ShadyXL's avatar

    ”firehopper211″ schreef, "K’heb (waarschijnlijk) deze gast nog nooit gezien in de gehele Batman franchise gezien, maar hij ziet er behoorlijk badass uit. 8) "

    Zelfde hier 😛 Nog nooit gezien of van gehoord, maar hij ziet er echt goed uit.

  4.   
    stoneface's avatar

    ik heb hem wel al gezien . ik heb een spel van batman op ps2 waar je dit personage kan zijn ik zal ff de titel zoeken.
    ……
    “batman rise of sin tzu”